Yakup Çebi: Beylikdüzü bizimle nefes alacak!

Yakup Çebi: Beylikdüzü bizimle nefes alacak!
AK Parti Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi Adayı Yakup Çebi, yaklaşan yerel seçim öncesi Damga'ya konuştu.

30 yılı aşkın bir süredir Beylikdüzü'nde yaşadığını anlatan Çebi, “Ben bu kenti çok seviyorum öyle ki Beylikdüzü dışında nefes alamıyorum. Ama Beylikdüzü maalesef iyi yönetilmiyor. Halkta karşılığı olmayan bir belediye yönetimi var. İnşallah 31 Mart gecesi burayı yeniden kazanacağız ve Beylikdüzü bizimle yeniden nefes alacak” dedi.

31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala Damga'ya konuşan AK Parti Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi Adayı Yakup Çebi, Beylikdüzü'nü AK Parti'nin yeniden kazanacağını söyledi. Beylikdüzü'nde kendilerine yönelik ciddi bir ilgi ve talep olduğundan söz eden Çebi, “Beylikdüzü'nde Mustafa Günaydın başkanımız yaklaşık 4 yıldır kapı kapı dolaşmakta. Yani burada iyi bir çalışma yapıyor. Bütün cenazelerde, doğumlarda hep ev ziyaretleri yapıyor. Oylarını arttırdığına eminiz. Zaten Beylikdüzü'nde daha evvel AK Parti belediyeciliği vardı. Beylikdüzü, AK Parti'ye uzak bir kent değil. İnşallah bu dönemde tamamiyle Beylikdüzülü kadrolarla girilecek bu seçimde kazanan biz olacağız. Temennimiz o yönde. Şimdi yüz projeyle yola çıktık. Beylikdüzü'nde çok güzel proje ve çalışmalarla, Beylikdüzü'ne çok güzel bir değer katacağız” diye konuştu.

30 yıldır Beylikdüzü'ndeyim

Kendisinden de bahseden Çebi, “Aslen Trabzonluyum, gıda ve sanayi sektöründeyim. 30 yıldır Beykent'te oturuyorum. Çebi sülalesi, Beykent'in en kalabalık ailesidir. Trabzonlular olarak Beylikdüzü'de kalabalığız. Aynı zamanda Beylikdüzü'nde yıllardır ticaret yaptığım için burada çok güzel bir çevremiz var. Beylikdüzü'nde kafe ve restoran işleri de yaptım. Şimdi yine kendi işim var. 80 çalışanımız var. 60 ülkeye ihracat yapan bir fabrikamız var. Bütün büyük yerel zincir marketlerle çalışıyoruz. Aynı zamanda Çanakkale'de büyük bir fabrika daha yaptırıyoruz. Beylikdüzü halkına hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Beylikdüzü'nü çok seviyorum

Beylikdüzü'nü çok sevdiğini de anlatan Çebi, “Beylikdüzü'nden başka yerde nefes alamıyorum. Beylikdüzü'nü çok sevdiğimi söylemek isterim. Burada 2 dönemdir belediyecilik olarak halk karşılık alamıyor. Belediye başkanı halktan uzak birisi. Beylikdüzü'nde inanılmaz bir trafik sorunu var. Halkta ezcümle ciddi bir memnuniyetsizlik var. Vatandaşlarımız belediye hizmetlerinden memnun değil. Türkiye'nin en büyük sahil şeritlerinden birine sahibiz ama sahilimiz yok, gençler için evlenmeleri için bir nikah salonu bile yok. İnşalllah Beylikdüzü'ndeki bu eksiklikleri biz gidereceğiz. Düşünün doğru dürüst bir pazar yeri bile yok. Trafik deseniz işten eve bir buçuk saatte gidebiliyoruz. Herkes sıkıntı yaşıyor. Biz göreve gelince trafiği yerin altına alacağız. İnşallah hedefimiz bu” ifadelerini kullandı.

Her zaman veren el olmak isterim

Siyasette her zaman görev adamı olduğunu anlatan Çebi, “Ben her zaman veren el olmak istiyorum. Görev adamıyım. Bana nerede görev verildiyse orada olurum. Aksine böyle gidip de sahada kendi reklamı için yaşayan biri değilim. Ben hizmet insanıyım, samimi biriyim. İnsanlara dokunmak, yardımcı olmak ve sorunlarını çözmek benim için oldukça güzel bir duygu. Bunun için çalışıyorum” şeklinde konuştu.

İstihdama katkı veriyoruz

Beylikdüzü'nde istihdama katkı verdiklerini de kaydeden Çebi şöyle konuştu; “Bizim Beylikdüzü'nde çok çalışanımız var. İstihdam noktasında birçok insana ulaşıyoruz. Beylikdüzü'nde yaşayan 50 çalışanımız var. Hepsini aileleriyle birlikte düşünürseniz çok sayıda kişiye ulaşıyoruz. Kent istihdamına katkı sağlamann mutluluğunu yaşıyoruz.”

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.