Yasin Kartoğlu: Gençler gönüllü olmalı

Yasin Kartoğlu: Gençler gönüllü olmalı
Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Seninle Başardık” sloganıyla düzenlenen gençlik buluşmaları kapsamında, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi. Başkan Kartoğlu, gençleri BAŞAKAY gönüllüsü olmaya davet etti

“Seninle Başardık” söyleşileri kapsamında Başakşehir’deki okulları ziyaret eden Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, gençlerle buluşmalara devam ediyor. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Anadolu Lisesi’ne konuk olan Başkan Kartoğlu, öğrencilerle keyifli bir gün geçirdi.

İyilikte ve yardımlaşmada öncü olun
BAŞAKAY’ın yeni hizmete açılan Afet Eğitim Merkezi’nde çalışmalarına devam ettiğini belirten Başkan Kartoğlu, “Gençler, her zaman iyilikte ve yardımlaşmada öncü olun. Bunun için BAŞAKAY tam size göre. Yeni yerinde eğitimlerine doludizgin devam ediyor. Temel afet bilinci kazanacağınız ve teoride bildiğinizi pratiğe dökebileceğiniz BAŞAKAY’a mutlaka gönüllü olun. Sizin gibi gençlerimiz sayesinde sayımız artacak ve olası bir durumda ülkemizin her noktasında gönüllü olarak hizmet vereceğiz.” şeklinde konuştu.

İlgili Haberler

Kaynak:HABER MERKEZİ- Emine Kaşıkcı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.