Konuşanlar'a nasıl bilet alınır? Mobilet Konuşanlar bilet fiyatları ne kadar? Konuşanlar Başvuru Formu

Konuşanlar'a nasıl bilet alınır? Mobilet Konuşanlar bilet fiyatları ne kadar? Konuşanlar Başvuru Formu
Üyelik gerektiren bir platform olan EXXEN'de yayınlanmasına rağmen birçok programı ve konsepti geride bırakarak Türkiye'ye damga vuran Konuşanlar, her cuma yeni bölümleri ile izleyenlerin karşısına çıkıyor. Hasan Can Kaya'nın sunumu ve esprileri ile renklenen 1 saatlik gösteriye katılanlar da unutamayacakları bir kahkaha tufanı ile hikayelerini anlatıp soruları yanıtlıyor. Gösteriye gitmek isteyenlerin de pek çok kez karşılaştığı sorun ise bilet. Peki, Konuşanlar'a nasıl bilet alınır? Başvuru Formu ve bilet

Youtube'da başladığı yayın hayatında yaptığı sıçrama ile milyonlara ulaşan ve Acun Ilıcalı tarafından EXXEN'e transfer edilen Konuşanlar'ın yeni bölümleri cuma günü izleyicilerin karşısındaki yerini alıyor. Programa konuk olan seyirciler, sandalyelerinden verdikleri cevaplarla birlikte katılım sağlıyor. Her anı gülme garantili gösteride zaman zaman batırma hikayeleri bazen de çok istenen veya arzu edilen durumlar anlatılıyor. Seyircilerin de günden güne daha da fazla ısındığı Konuşanlar için Pera'ya gitmek isteyenler araştırmalarda bulunuyor ancak bilet bulabilmek büyük bir sorun. Peki, Konuşanlar'a nasıl bilet alınır? Konuşanlar bilet fiyatları ne kadar? Konuşanlar Başvuru Formu haberimizde yer alıyor.


Konuşanlar Başvuru Formu

Programa katılan seyircilerin bir süre ajanslardan geldiği iddiası nedeniyle çok sayıda kişi internette Konuşanlar Başvuru Formu araştırıp bulmaya çalışmıştı. Komedyen Hasan Can Kaya da başarı yakaladığı format için stüdyoya gelenlerin cast aracılığı ile sağlandığı iddiasına karşılık olarak "Eğer bir kişi ispatlasın bu işi bırakırım" ifadelerini kullanmıştı. Gösterinin başvuru formu bulunmamaktadır. Eğer katılmak isterseniz bilet almanız veya özel davetli olmanız gerekmektedir.


konuşanlar perisa koçak


Konuşanlar'a nasıl bilet alınır?

Eğer 1 saatlik süre zarfında gülmek, kahkaha atmak ve salondakilere eşlik etmek isterseniz Konuşanlar en ideal seçeneklerden biri. Gösteriye katılmak için alınması gerekli biletlerin duyuruları programın Instagram hesabından yapılıyor. Mobilet üzerinden alabilirsiniz. Zaman zaman karaborsa şeklinde satılan biletler de oluyor ancak rağbet edilmemesi konusunda uyarılar gerçekleştiriliyor. Mağdur olmamanız için dikkate almanızda fayda var.

Konuşanlar Resmi web sitesi;
KONUŞANLAR BİLETLERİ SADECE MOBİLET’TE SATILMAKTADIR.
GERÇEK BİLET SATIŞI YAPAN BAŞKA BİR WEB SİTESİ, MOBİL UYGULAMA YA DA ŞAHIS YOKTUR.
SAHTEKARLIĞA VE DOLANDIRICILIĞA KARŞI DİKKATLİ OLUNUZ.



KONUŞANLAR AHSEN


Konuşanlar bilet fiyatları

Kadın erkek oranına dikkat edilerek satışa çıkarılan biletlerden almak istiyorsanız hızlı olmanız gerekiyor. Zira adeta jet hızı ile tükenen biletler sonrasında birçok kişi sosyal medyada bulamamaktan şikayet eden mesajlar atıyor. Son olarak 130 lira civarında olan biletlerin fiyatları zaman zaman güncellenebilir. Mobilet üzerinden kontrol edebilirsiniz.

konuşanlar gizem


Konuşanlar hakkında sıkça sorulan sorular


Gösteriler nerede yapılıyor?
Gösteriler Istanbul Taksim Grand Pera Alternatif Sahne’de yapılıyor.

Biletler nerede Satılıyor?
Biletler sadece Mobilet’te satılıyor.

Gösteriler kaç saat sürüyor?
Gösteriler verilen ara ile birlikte ortalama 3.5-4 saat sürüyor.

Bilet fiyatları ne kadar?
Bilet tarih ve fiyatları için en güncel bilgiyi Mobilet’te “Konuşanlar” ya da “Hasan Can Kaya” araması yaparak ulaşacağınız etkinlik sayfasında görebilirsiniz.

Biletler ne zaman satışa çıkıyor?
Çekim programı ve sıklığı değişkenlik gösterdiğinden sadece planlandığı gün ve saatte Mobilet’te satışa sunulmaktadır. Biletlerin satışa çıktığı gün ve saat sabit değildir, değişmektedir.

Konuşanlar®’a Nasıl Katılabilirim?
Mobilet’ten bilet satın alarak katılabilirsiniz. Mobilet’e üyelik yapmış olmanız bilet işlemlerinizi hızlandıracaktır.

Biletler nerede duyuruluyor?
Duyuruları Mobilet’ten, Instagram'da @Konusanlar.resmi ve Twitter'da @KonusanlarResmi hesaplarımızdan  takip edebilir, ardından Mobilet’ten biletinizi aldıktan sonra katılabilirsiniz.

Nasıl konuşan olabilirim? Konuşan kişileri önceden seçiyor musunuz?
Sadece bilet satın alarak, gelmeniz yeterlidir. İzleyici olarak gelen herkes bir konuşan adayıdır. İkinci bölümde sahneye alınan kişilerin seçimleri programın ilk bölümünde yapılan sohbetler sırasında yapılmaktadır. Önceden herhangi bir talep toplanmamakta ve “konuşan adayı” seçimi yapılmamaktadır.

Mobilet’te bilet yok. Nereden, nasıl temin edebilirim?
Mobilet’te bilet olmadığında, bu o dönemde çekim olmadığı anlamına gelebileceği gibi satışa çıkan biletlerin tükendiği anlamına da gelebilir. Instagram ve Twitter hesaplarımızdan  takip ederek, eğer duyurusu yapılmışsa bir sonraki takvimi öğrenebilir ve ardından satışa açılması ile birlikte Mobilet’ten bilet satın alabilirsiniz.

Kapıya gelsek gelmeyenin yerine girsek olmaz mı?
Kapıda bilet satışı yapılmamakta ve gelmeyenin yerine girmek isteyenler içeri alınmamaktadır.

Çok güzel hikayelerim var; beni konuk alabilir misiniz?
Konuşanlar izlemeye gelenler arasından rastgele seçilmektedir. Talep toplanmamaktadır.


Bilet bulamıyorum, yardımcı olabilir misiniz?
Bu tür taleplere destek verilmemektedir. Biletlerle ilgili tek kanal Mobilet’tir.

Kalabalık gelmek istiyoruz, rezervasyon yapar mısınız?
Rezervasyon sistemi bulunmamaktadır.

Eşime/ arkadaşıma/ sevgilime/ nişanlıma/ vb. sürpriz yapmak istiyorum, ama bilet bulamadım. Bizi araya alamaz mısınız, idare edemez misiniz?
Konuşanlar® çekimleri limitli sayıda katılımcı ile yapıldığından dolayı fiziki kapasitenin aşılması söz konusu değildir.

Önde nasıl oturabilirim?
İzleyicilere salona giriş sırasına göre ekip tarafından yer gösterilmektedir. Bu konuda ekip talimatlarına izleyicilerin uyması gerekmektedir.

Çekim sırasında anlattığım şeylerin yayından kaldırılmasını istiyorum. En kısa zamanda halledebilirmisiniz?
Çekimler montajlanarak yayınlandıktan sonra geriye dönük her hangi bir değişiklik yapılamamaktadır. Bu tür taleplerin program yayınlanmadan önce iletişim kanallarımız aracılığı ile prodüksiyon ekibine iletilmesi önemlidir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.