Ata’nın sevdiği şarkıları okudu

Ata’nın sevdiği şarkıları okudu
Küçükçekmece Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete uğurlanışının 82'inci yılında en sevdiği şarkılar ve şiirlerle andı.

Programda ‘Ata’ya Özlem’ konulu şiir okuma yarışmasında dereceye giren öğrenci ve öğretmenler şiir performanslarını sahnelerken, Türk halk müziğinin usta ismi İsmail Hakkı Demircioğlu ise sazı eşliğinde Ata’nın en sevdiği şarkıları seslendirdi.  Konser sonunda Küçükçekmece Belediyesi meclis üyeleri, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güney Özkılınç ve Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Sedat Gazi sanatçıya çiçek takdim ettiler.

9.05’te anma merasimi

10 Kasım dolayısıyla Halkalı’daki Atatürk Anıtı’nda saat 09.05’te tören gerçekleştirildi. Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, beraberindeki ilçe protokolü ve STK temsilcilerinin katıldığı törende saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından anıta çelenk sunuldu. Açık alanda gerçekleştirilen törene çok sayıda vatandaş katıldı. Küçükçekmece Belediyesi 10 Kasım'a özel caddeleri ve sokakları 'Seni Görüyoruz Atam' başlıklı bilboard ve afişlerle donattı. 10 Kasım'a özel hazırlanan ve Küçükçekmece Belediyesi sosyal medya hesaplarından yayınlanan video klipte izleyenlerden büyük ilgi gördü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.