2021 Zeynep Bastık konserleri | Bilet fiyatları kaç lira?

2021 Zeynep Bastık konserleri | Bilet fiyatları kaç lira?
Son dönemde Türkiye'nin en çok ses getiren şarkıcılarından biri olan Zeynep Bastık'ın pandemi kısıtlamasının kaldırılması sonrasındaki konserleri sabırsızlıkla bekleniyor. Uzun süredir hasret kalınan güzel şarkıcının güçlü sesi ve değerli parçaları bir an önce dinlenmek isteniyor ve araştırılarak öğrenilmeye çalışılıyor. 2021 Zeynep Bastık konserleri ve bilet fiyatları haberimizde yer alıyor.

Kısa sürede elde ettiği başarılarlar müzik listelerinde zirveye oynayan Zeynep Bastık adını her geçen gün daha fazla kişiye duyurmayı başarıyor. Birbirinden güçlü eserlerinin yanısıra sesi ve sempatik tavırlarıyla tercih edilen isimler arasında yer alan güzel şarkıcının vereceği konserler de sabırsızlıkla bekleniyor. Binlerce kişi tarafından araştırılan ve her anı büyük bir keyfe sahne olan konserler hakkındaki bilgiler öğrenilmek isteniyor. 2021 Zeynep Bastık konserleri ve bilet fiyatları haberimizde yer alıyor.

2021 Zeynep Bastık konserleri nerede ve ne zaman?

Yayımlanan genelge ile 1 Temmuz'dan itibaren kaldırılan pandemi kısıtlamalarıyla birlikte dinleyicilerinin karşısına çıkması beklenen Zeynep Bastık'tan kötü haber geldi. Şu ana kadar sosyal medya hesaplarından ya da Biletix'ten yapılan bir açıklama yok. Biletix'teki alanı da bomboş duruyor. Şu an EXXEN'de Zeynep Bastık ve Konukları programı yapan güzel şarkıcının konserleri olduktça haberimize eklenecek.

zeynep bastık konserleri

zeynep bastık
 


Zeynep Bastık konser bileti al | Biletler kaç lira?

Söylediği şarkıların yanısıra yaptığı cover parçalarla da adından söz ettiren ve listelerin üst sıralarında kendine yer bulan Zeynep Bastık'ı izlemek isteyen binlerce kişi konserlerin ücretlerini de merak ediyor. Şu an kendisinin konser takviminde etkinliği bulunmuyor. Eklendiği takdirde haberimizde yer alacaktır.

zeynep bastık


Zeynep Bastık kimdir?

Zeynep Bastık, 8 Temmuz 1991 yılında İstanbul’da doğmuştur. Ortaokul ve lise eğitimini İzmir’de tamamlamış ve lise eğitimini bitirdikten sonra üniversite eğitimine zamanı olmadığını söylemiştir.Müzik hayatına ise çok küçük yaşta başlayan ve müzikle iç içe bir ailesi olan Zeynep Bastık’ın, teyzesi konservatuarda öğretim görevlisi, dedesi bağlama üstadı ve anneannesi eski türk halk müziği sanatçısıdır.Lise yıllarında İzmir’de R&B ve Rock üzerine Jackpot aldlı bir grubu olan Zeynep Bastık, aynı dönemde İzmir’de sahne alan Murat Dalkılıç ile bir arkadaş tavsiyesi ve yönlendirmesi sayesinde tanışmıştır. İstanbul’a gelip bir dönem Murat Dalkılıç’ın vokalistliğini yaparak “Lüzumsuz Savaş” isimli şarkısı ile geniş kitlelerce tanınmıştır. Zeynep Bastık, daha sonra söz yazarlığını Murat Dalkılıç’ın yaptığı, kendi albümünden çıkış parçası olan “Fırça” şarkısı ile müzik dünyasına profesyonel anlamda adım atmıştır.Murat Dalkılıç’ın “Bi Güzellik Yap” albümündeki “Lüzumsuz Savaş” isimli şarkısıyla yaptığı düet ile tanınan Zeynep Bastık, oyunculuk hayatında ise lise yıllarında yine bir dönem tiyatro ile uğraşmıştır. Önem Günal aracılığıyla oyunculuğa yeteneği olduğuna ikna edilen Zeynep Bastık, 2015 yılında “Adı Mutluluk” isimli dizide Gonca Gül karakterini canladırarak ekranlarda kendisini göstermeye başlamıştır. Fox Tv ekranlarında yayınlanan “Umuda Kelepçe Vurulmaz” isimli dizide izleyicilerin dikkatini çeken Zeynep Bastık, “Yasak Elma” kadrosunda da yer almıştır.Aşk hayatında ise şarkıcı oyuncu Zeynep Bastık ile “Çukur” dizisinde Aliço karakterini canlandıran oyuncu Rıza Kocaoğlu’yla kısa bir dönem aşk yaşamıştır.
 


Zeynep Bastık şarkıları

Yol Akustik
Felaket Akustik (Ezhel Cover)
Seni Kimler Aldı (Sezen Aksu Cover)
Her Yerde Sen
Gözyaşlarım Anlatır Akustik (Şahsenem Cover)
Bırakman Doğru Mu? (feat. Anıl Piyancı)
Dayan Yüreğim
Şahaneyim
Gül Beyaz Gül Akustik (feat. Ezgi Mola)
Yağmur (Akustik)
Fırça
Eklemedir Koca Konak (Akustik)
Her Yerde Sen (Akustik Cover)
Toprak Yağmura (feat. Canozan)
Fırça (Akustik Cover)
Ah Bu Ben Akustik (feat. Can Bonomo)
Denedim Akustik (feat. Tepki)
Düşünme Hiç (Akustik) (feat. Eftalya Yağcı)
Sana İhtiyacım Var Akustik
Dostum Dostum Akustik (feat. Kamuran Gurbet Atılgan)
Kalmadı (Akustik Cover)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum