2022 Ebru Gündeş Yılbaşı programı (konseri) nerede? Bilet fiyatları kaç lira

2022 Ebru Gündeş Yılbaşı programı (konseri) nerede? Bilet fiyatları kaç lira
Yılın son ayına kısa bir süre kala ünlü şarkıcıların sahne alacakları yılbaşı programları da merakla araştırılmaya başlandı. Yeni seneyi birbirinden eğlenceli şarkılarla karşılamak isteyen müzik severlerin en çok ilgi gösterdiği isimlerden biri de Ebru Gündeş oldu. Peki, 2022 Ebru Gündeş Yılbaşı konseri nerede? 2022 Ebru Gündeş Yılbaşı konseri bilet fiyatları kaç lira? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Milyonlarca kişi aralık ayının sonunda yeni seneyi karşılamak üzere çeşitli mekanlarda sahne alan sanatçıları mekanlarda dinlemek üzere tercih yapıyor. Eğlenceli bir gece geçirerek yeni yılın böyle gitmesini dileyecek olan vatandaşların en fazla ilgi gösterdiği isimler arasında bulunan Ebru Gündeş'in şarkılarını seslendireceği yer ilgiyle araştırılıyor. Daha önceden fikir sahibi olarak buna göre rezervasyon yaptırmak ya da bilet alınmak isteniyor. Peki, 2022 Ebru Gündeş Yılbaşı konseri nerede? 2022 Ebru Gündeş Yılbaşı konseri  bilet fiyatları kaç lira? Detaylar haberimizde yer alıyor.




2022 Ebru Gündeş Yılbaşı konseri nerede?

Güzel şarkıcı Ebru Gündeş zaman zaman otel ve çeşitli mekanlarda şarkılarını seslendiriyor. Geçtiğimiz sene Concorde Luxury Resort & Casino'da sahne alarak Yavru Vatan Kıbrıs'ta eserleriyle dinleyicilerine keyifli anlar yaşatmnıştı. Yılbaşı öncesinde de Antalya Belek'teki Granada Luxury'de parçalarını söylemişti. Gündeş internet sitesi aracılığı ile konser bilgilerini güncel olarak yayınlıyor. Yılbaşı programı belli olunca haberimizde yer ini alacak.

ebru gündeş konser


 

2022 Ebru Gündeş Yılbaşı konseri bilet fiyatları kaç lira?

Başarılı ismi dinlemek isteyenlerin en çok araştırdığı konulardan biri de bilet fiyatları. Konserlerde bilet söz konusu iken restaurant ve otellerde farklı tarifelerle ücretlendirmeler gerçekleştirilebiliyor. Konserlerin duyurulması sonrasında fiyatlar da haberimize eklenecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.