2022 Ezhel konserleri | Ezhel konser takvimi - Biletler kaç lira?

2022 Ezhel konserleri | Ezhel konser takvimi - Biletler kaç lira?
Türkiye'nin en çok dinlenen rap şarkıcılarından biri olmaya devam eden Ezhel'in yeni senedeki konserleri merakla bekleniyor. Dinleyenlerin coşkusuna ortak olmak istediği etkinlikler için nerede sahne alacağı, ücretleri ve mekan bilgileri öğrenilmek isteniyor. Peki, Ezhel nerede konser verecek? 2022 Ezhel konserleri konser takvimi ve bilet fiyatları haberimizde yer alıyor.

Her şarkısı milyonlara ulaşan hatta yüz milyonlarca kişi tarafından dinlenen Ezhel, rap müziğin zirvesinde yer alma başarısını sürdürüyor. Kendisi söylediği şarkıların yanı sıra düetlerle de dinleyicisinin karşısına çıkmayı başaran genç rapçi özellikle Murda ile birlikte seslendirdiği Aya parçasıyla listeleri alt üst etmişti. Yeni senede de vereceği konserler, çıkacağı sahnelelr ve bilet fiyatlarının merakla beklendiği Ezhel hakkında sorgulamalar gerçekleştiriliyor. Peki, Ezhel nerede konser verecek? 2022 Ezhel konserleri konser takvimi ve bilet fiyatları haberimizde yer alıyor.


 

2022 Ezhel konserleri

Rap dünyasının en sevilen isimlerinden biri olan Ezhel'in Türkiye'deki konser takvimi henüz açıklanmadı ancak yurt dışında çok sayıda etkinlik mevcut. Şimdilik Hollanda, Almanya ve Belçika'da şarkılarını seslendirmesi için organizasyonlar ayarlandı ve biletler satışta.

  • Ezhel 29 Ocak 2022 Cumartesi TonHalle Münih, Almanya konseri
  • Ezhel 30 Ocak 2022 Pazar Melkweg Max Amsterdam, Hollanda konseri
  • Ezhel 2 Şubat 2022 Pazar Salle de la Madeleine Brüksel, Belçika konseri
  • Ezhel 3 Şubat 2022 Perşembe Melkweg Max Amsterdam, Hollanda konseri
  • Ezhel 5 Şubat 2022 Cumartesi Trubinenhalle 2 Oberhausen, Almanya konseri
  • Ezhel 16 Nisan 2022 Cumartesi Amsterdam Melkweg, Hollanda konseri
  • Ezhel 17 Nisan 2022 Pazar Salle de la Madeleine Brüksel, Belçika konseri
  • Ezhel 21 Nisan 2022 Perşembe Turbinenhalle Oberhausen, Almanya konseri
  • Ezhel 23 Nisan 2022 Cumartesi Amsterdam Melkweg, Hollanda konseri
  • Ezhel 27 Nisan 2022 Çarşamba Viyena Gasometer, Avusturya konseri
  • Ezhel 1 Mayıs 2022 Pazar Tonhalle Münih, Almanya konseri
  • Ezhel 10 Haziran 2022 Cuma Heroes Festival Kassel, Almanya konseri


ezhel

EZHEL KİMDİR ?

Ezhel veya gerçek adıyla Ömer Sercan İpekçioğlu 1 Temmuz 1991'de Çankaya, Ankara'da doğdu. Türk rapçi, şarkıcı ve söz yazarı. 2017'de yayımladığı ilk stüdyo albümü Müptezhel ile tanınmaya başlayan İpekçioğlu, Türkçe rap sahnesinin önde gelen müzisyenlerinden biri olarak tanımlanıyor.

12 yaşında iken rap müzik ile ilgilenmeye başlayan İpekçioğlu, 15 yaşındayken liseyi bırakıyor. CJ, Ice ve Ais Ezhel isimleri altında müzik kariyerine başlayan İpekçioğlu, ilerleyen dönemlerde Ezhel adını benimsedi. 2017'de ilk stüdyo albümü Müptezhel'i yayınladı ve bu albümün ardından geniş kitleler tarafından dinlenmeye başladı. 2018 Mayıs ayında tutuklanmasının ardından serbest bırakılması için çeşitli müzisyenler ve sivil toplum kuruluşlarının desteğiyle kampanyalar başlatıldı ve sosyal medyada destek gördü. Aynı yılın Haziran ayında İpekçioğlu'nun beraatine karar verildi. İlerleyen dönemlerde çeşitli singlelar ile Lights Out ve Made in Turkey albümlerini yayınladı. 

Babası İpekçioğlu 1 yaşında iken annesini terk etti ve başka bir kadınla yaşamaya başladı, daha sonra ise çift boşandı. Profesyonel halk dansçısı olan ve Kültür Bakanlığı Devlet Halk Dansları Topluluğu üyesi annesi Ulya Turgut ile birlikte çocukluğunu Cebeci semtinde geçiren İpekçioğlu, anneannesinin ölümünün ardından Ankara'nın Kırkkonaklar, Yenimahalle ve Kolej gibi çeşitli semtlerinde annesiyle beraber yaşadı.

İpekçioğlu, TED Ankara Koleji'nde eğitim gördü. Bir röportaj sırasında TED'e burs ile girdiğini, ancak daha sonra derslerinin kötüleştiğini belirtmişti. 5. sınıfta iken MTV vasıtasıyla rap müzikle ilgilenmeye başladı. Bu dönemde 50 Cent, Ceza ve Eminem'in başrolde yer aldığı 8 Mil filminden etkilendi. İlk başta yabancı rap sahnesi ile ilgilenmiş İpekçioğlu daha sonra Türkçe rape de ilgi duymaya başlamıştır. İlerleyen dönemlerde devlet lisesine geçiş yapan İpekçioğlu 15 yaşında liseyi terk etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum