2023 Murda İstanbul Maximum Uniq konseri ve bilet fiyatları

2023 Murda İstanbul Maximum Uniq konseri ve bilet fiyatları
Ünlü rapçi Murda, 2023 konser takvimini açıkladı. En çok merak edilen konulardan biri İstanbul'da nerede sahneye çıkacağıydı. Tarih ve mekan haberimizde.

Türkiye'nin en çok dinlenen rapçilerinden biri olan Murda, deprem nedeniyle ara verdiği konserlerine devam ediyor. Üç büyük şehir İstanbul, Ankara ve İzmir'de sahne alacak Murda, sevenlerinin karşısında hit parçalarını seslendirerek hem eğlendirecek hem de coşturacak. Doyasıya eğlenebilmek için aktivite arayanlar Murda'nın konserine gidebilmek adına internette sorgulamada bulunuyor. En çok merak edilen ise İstanbul'daki konser. Murda İstanbul'da nerede ve ne zaman konser verecek? 2023 Murda İstanbul Maximum Uniq konseri ve bilet fiyatları haberimizde yer almaktadır.

[related-posts id="89497" color="bg-primary"][/related-posts]



2023 Murda İstanbul konseri nerede ve ne zaman?

Ezhel başta olmak üzere birçok şarkıcı ile birlikte yaptığı düetlerle adından söz ettiren ve solo albümleri ile de zirveye oynayan Murda, Instagram hesabından konser takvimini duyurdu. Daha önce 6 Şubat Kahramanmaraş depremleri nedeniyle iptal ettiği turlarını sonraki bir tarihe ertelediğini duyuran başarılı rapçi ilk konserlerini Türkiye'de verecek. Dj. Artz ve Bugy'nin de katılım sağlayacağı İstanbul konseri 17 Haziran'da Maximum Uniq'te gerçekleşecek.

murda-2023-istanbul-konseri


 

2023 Murda İstanbul konseri bilet fiyatları

Birçok şarkısıyla yüz milyonlara ulaşan ve hatta geçtiğimiz günlerde 1 milyar dinlenmeyi geçen Murda'nın İstanbul'da vereceği konser için birçok kişi bilet fiyatlarını da araştırarak öğrenmek istiyor. Charmenko'nun internet sitesi Charmenko.net üzerinden satılmaktadır. Bilet fiyatları 275,00 TL'dir.


 

Maximum Uniq'e nasıl gidilir?

Maslak Büyükdere Caddesi’nden Ayazağa Köyü’ne (Cendere Caddesi’ne) inen Ayazağa Yolu üzerinde solda, UNIQ İstanbul kompleksinin içinde yer almaktadır.

Araba ile;
D100, TEM, Büyükdere Caddesi ve Kağıthane Cendere güzergahlarını kullanarak Maximum Uniq’e gelebilirsiniz.

Otobüs ile;
İETT’nin 41AT, 41C, 41E, 47L, 48L otobüslerinden Maslak Kültür Merkezi durağında inerek Maximum Uniq’e ulaşabilirsiniz.

Metro ile;
M2 Yenikapı – Hacıosman hattı ‘İTÜ Ayazağa’ durağında inerek, Maximum Uniq’e hareket eden servisleri kullanabilirsiniz.

Minibüs ile;
Zincirlikuyu-Ayazağa minibüsleri ile UNIQ İstanbul’da inerek Maximum Uniq’e ulaşabilirsiniz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.