Murda & Hadise Sen Dönene Kadar Şarkı Sözleri

 DAMGA Editörü
Ünlü rapçi Murda, Hadise ile birlikte üzerinde çalıştığı şarkısı Sen Dönene Kadar ile dinleyicilerinin karşısına çıkıyor. Sen Dönene Kadar şarkı sözleri burada.

Bir süredir Türkiye'de bulunan, Konuşanlar ve Soğuk Savaş gibi programlara katılıp O Ses Türkiye Rap'in yeni sezonunda da jüri koltuğunda oturacak olan Murda diğer yandan konserler vermeye de başlıyor. 19 Mayıs'ta Maltepe'de Maltepelilerin önünde şarkılarını seslendirecek başarılı rapçi Hadise ile kamera karşısına geçtiği klibini de aynı günde yayınlayacak. Sen Dönene Kadar adını verdiği parça şimdiden iki ismin hayranları tarafından ilgiyle araştırılıyor.


Yönetmenlik koltuğunda yine o isim var

Murda ve Hadise'nin cuma günü yayınlanmasını iple çektiği şarkının yönetmenlik koltuğunda Jonas Beck ve Caio Silva oturuyor. Beck daha önce Murda'nın Mero ile söylediği Konum Gizli ve yine Hadise ile düeti olan İmdat parçalarında da yine kamera arkasındaydı. Bu iki çalışma da milyonlarca dinlenmeye ulaşmıştı.

hadise-sen-donene-kadar.webp

Spanker bir kez daha onunla

Geçtiğimiz günlerde Pardon Konuşalım'da Karya Çandar'ın konuğu olan Murda, "Türkçe bilmiyor ama harika bir kulağı ve müzik bilgisi var" dediği Spanker ile bir kez daha çalıştı. Sıkı bir bağı bulunan arkadaşı ile yine adından söz ettirecek gibi gözüken Murda'nın bu parçası da sabırsızlıkla bekleniyor.

Yıllar sonra buluşuyorlar

Sen Dönene şarkısının geçtiğimiz günlerde fragmanı yayınlanmıştı. Videoda Murda, Hadise'nin de bulunduğu bir evlilik törenine gelir. 10 senedir görüşmeyen ikili birbirlerini görmekten çok mutludur ancak Hadise'nin yanında erkek arkadaşı vardır. Klibin senaryosu ve neler yaşanacağı da yine en çok merak edilen konular arasında yer alıyor.


Sen Dönene Kadar Şarkı Sözleri

["Sen Dönene Kadar" için kesit sözleri]
[Intro]
Dale mamacita
Baby sen bi [?] makina
Bu nasıl bi aşk hapset beni beni bir daha
Hikayemiz belli girl yazılmış çok kitap
Dale mamacita
Al'im sana pırlantalar ve Bottega
Aşığım sana [?]
Hikayemiz belli girl yazılmış çok kitap

[Nakarat: Murda & Hadise]
Sen dönene kadar alışırım yalnızlığa
Ama sensizliğe alışamam
[?]
Hala aklında mıyım onunlayken, mami onu sal
Hala aklımdasın, kimse yanılmasın, umutamam

[Bridge]
Çök çök çök, bana çök
Mami çök çök çök, bana çök
Mami mami mami çök çök çök, bana çök (bana çök)
Mami çök çök çök, bana çök (bana çök)

İlgili Haberler