Murda deprem bölgesine yardım için konserini iptal edip 10 bin euro yatırarak kampanya başlattı!

Murda deprem bölgesine yardım için konserini iptal edip 10 bin euro yatırarak kampanya başlattı!
Hollanda'da yaşayan Türk rapçi Murda, Kahramanmaraş'ta gerçekleşen depremin ardından konserini iptal ettiğini ve yardım kampanyası başlattığını duyurdu.

Mehmet Önder Doğan adıyla bilinen ve şarkılarında Murda ismi ile dinleyicilerinin karşısına çıkan Murda, Cumhuriyet tarihinin en büyük deprem felaketi sonrasında çocukluğunda yaşadığı yerlerin yok olduğunu açıklamıştı. Ünlü rapçi bugün yaptığı duyuru ile birlikte 11 Şubat'ta Paradiso'da vereceği konserini iptal ettiğini dile getirdi. Yardım kampanyası da başlatan Murda, 10 bin euro yatırdığını paylaştı.


Instagram'dan bir paylaşımda bulunan Murda; "Sevgili dostlar, biliyorsunuz ülkemiz tarihinin en büyük deprem felaketi ile maalesef karşı karşıya. Deprem bölgesindeki vatandaşlara yardim için bizlerde elimizden geleni burada Hollanda'da yapmaya çalışıyoruz. Deprem bölgesindeki acil barınma ve ısınma ihtiyaçları öncelikli olarak giderilmesi gerekenlerin başında geliyor. Buna yönelik olarak Hollanda'dan tedarik edeceğimiz çadır ve battaniye gibi yardım malzemelerini Türkiye'ye ulaştırma çabası içerisinde olacağız. Bağış yapmak isteyen arkadaşlar aşağıdaki euro numarasına para gönderebilirler. Ben şahsım olarak yardımı 10.000 euro ile başlatıyorum. Umarım birlikte olabildigince insana yardım edebiliriz." dedi.

28 bin euro toplandı

Murda'nın başlattığı yardım kampanyasına menajerlik şirketi 2 bin euro, Alper Ajda da 5 bin euro ile katkı verirken şu ana kadar toplam 199 kişi 28 bin 304 euro topladı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.