Murda'dan soruşturma açıklaması: Sınırlı müziği kabul edemem!

Murda'dan soruşturma açıklaması: Sınırlı müziği kabul edemem!
 DAMGA Editörü
Hakkında "Uyuşturucu madde kullandırmaya özendirmek" suçundan 10 yıla kadar dava açılan Murda, katıldığı programda sürece dair bilgi verdi.

O Ses Türkiye Rap, konserler ve birçok programa katılmak için Türkiye'de bulunan ünlü rapçi Murda, Karya Çandar'ın sunduğu Pardon Konuşalım mı? isimli yayınına konuk oldu. Şarkılarıyla zirveye adını yazdıran başarılı şarkıcı, hakkında "Uyuşturucu madde kullandırmaya özendirmek" suçundan 10 yıla kadar hapis istemiyle açılan dava hakkında da konuştu.



'Böyle bir şeyi kabul edemem'

Soruşturmanın devam ettiğini açıklayan Murda "Şu an sonuç bekliyoruz. İnşallah olumlu bir karar çıkar. Yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum. Kaç tane şarkım var. İçinden 3 tanesini seçip, birkaç satır alıp benim imajımı oraya ittirmeye çalışırsan bu doğru değil. Aya'yı da yaptık, Bir Sonraki Hayatıma Gel'i de yaptık. Güneş'i yaptım, Nereye Kadar'ı yaptım. Birçok renkli şarkım var. Benim öyle bir motivasyonum yok. Sabah kalkıp 'Aaa gençleri bu şekilde etkilemek istiyorum' gibi bir düşüncem olmadı. Stüdyoda sınırlara bağlı kalarak müzik yapmak kabul edeceğim bir şey değil. Müzik özgürlüktür. Sanat özgürlüktür. Bunu da vermem yani. Yaşamadığım bir ülkede kurallara saygı duymak da önemli ancak yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.