2023 Murda konserleri | Murda 2023 konser takvimi - Biletler kaç lira?

2023 Murda konserleri | Murda 2023 konser takvimi - Biletler kaç lira?
Şarkılarıyla Türkiye'de milyonlar tarafından dinlenen, dünyada ise milyarı aşan Murda'nın konserleri yeni senede de devam edecek. Önder Doğan'ın birbirinden hit parçalarını canlı seslendireceği mekanlar ve bilet fiyatları merak edilerek araştırılıyor. Avrupa odaklı etkinlikler için tarihler belli oldu. Peki, Murda'nın 2023 konserleri nerede ve ne zaman? Bilet fiyatları haberimizde yer alıyor.

Zaman zaman tarışılsa da müzik listelerinin zirvesinden inmeyen Murda, 2023 yılı konser takvimini sosyal medya hesaplarından duyurdu. Başarılı rapçiyi dinlemek isteyen hayranları da konu hakkında araştırma yaparak bilgi sahibi olmak ve erkenden bilet almak amacında. Peki, Murda'nın 2023 konserleri nerede ve ne zaman? Bilet fiyatları haberimizde yer alıyor.


Murda 2023 konser takvimi

  • Murda 4 Şubat 2023 Cumartesi İngiltere Londra 02 Brixton Academy Konseri
  • Murda 11 Şubat 2023 Cumartesi Hollanda Amsterdam Paradiso Konseri
  • Murda 2 Mart 2023 Perşembe Fransa Paris Tabendo Konseri
  • Murda 3 Mart 2023 Cuma Belçika Antwerp Trix Konseri
  • Murda 4 Mart 2023 Cumartesi Almanya Berlin Huxleys Neye Welt Konseri
  • Murda 6 Mart 2023 Pazartesi Almanya Hamburg Uebel & Gefahrlich Konseri
  • Murda 7 Mart 2023 Salı Danimarka Kopenhag Vega Konseri
  • Murda 8 Mart 2023 Çarşamba İsveç Stokholm Bar Brooklyn Konseri
  • Murda 10 Mart 2023 Cuma Avusturya Viyana Gasometer Konser
  • Murda 14 Mart 2023 Salı İsviçre Zürih Komplex Konseri
  • Murda 16 Mart 2023 Perşembe Almanya Stuttgart Im Wizemann Konseri
  • Murda 17 Mart 2023 Almanya Köln Carlawerk Konseri


murda 2023 konserleri

murda 2023


Murda 2023 konser bilet fiyatları

Avrupa'nın önemli ülkelerinde konser verecek olan Murda için dinleyicilerinin ne kadar ödeyeceği de merak konusu. Bilet fiyatları konusunda hummalı bir araştırma söz konusu ve hemen öğrenilmek isteniyor. Konserlerin fiyatları Murda'nın web sitesi murda.world adresinde yerini alacak.

murda 2023


 

Murda kimdir?

30 Ocak 1984 Hollanda doğumlu olan Murda, Amsterdam’da dünyaya geldi. Asıl ismi Önder Doğan olan başarılı rapçi bir dönem Madrid’de yaşadı. Hollanda’ya dönüşünün ardından müzikle uğraşmaya başlayan Murda, 2008’de ilk EP’sini hazırladı. 2015’te çıkardığı parçaları daha sonra bir albümde birleştiren Murda son olarak “Nereye Kadar” isimli parçasını müzikseverlerle buluşturdu.

Onu 'Niet zo' veya 'Rompe' gibi birçok hit şarkıdan tanıyor olabilirsiniz veya onu beyazperdede 'Gangsterboys' filminde Mahmut olarak görmüşsünüzdür. Spotify'da ayda üç milyondan fazla dinleyicisi var. Murda hem Hollanda'da hem de Türkiye'de köklü bir sanatçıdır.

Murda, müzik endüstrisinde uzun süredir, her zaman büyük bir zevkle çalışıyor. Yaptığı şeyi yapmasının nedeni ailesidir. “Bana verilen tüm fırsatlarla kutsandım ama tüm bunlara sahip olmasaydım, aileme her şeyi vermek için yine de çok çalışırdım” diyor. Onlar onun için çok önemli ve onlara bakma ve onların yanında olma sorumluluğu hissediyor. Baba olmak hayatında Murda olmaktan daha büyük bir rol oynar.

Murda uzun bir süre Türkiye'de yaşadığı için ülkeye ve kültüre olan bağı ve sevgisi derinlere kök salmıştır. Murda'nın kendisine göre kültür farkı, Türk insanının sanatçı sevgisinde daha fanatik olmasıdır. Seviyorlar ama aynı zamanda daha fanatik bir şekilde nefret ediyorlar. Hollandalılar daha mütevazı. İkisinin de kendine has bir çekiciliği var ve hem Türk hayranlarına hem de Hollandalı hayranlarına sevgisi var.

Türkiye'de saygın bir sanatçı olarak kendini kabul ettirmesi biraz zaman aldı ama artık o konuma geldiğini hissediyor.

Yeni bir bölüm geldi ve bir sanatçı olarak yeni bir gelişim yolculuğunda. Sektörde neleri daha çok görmek istediği sorulduğunda hemen şu yanıtı veriyor: Daha çok Türk insanı.

“Kesinlikle daha fazla görmek istediğim şey yaratıcı endüstrideki Türkler. Ben birkaç kişiden biriyim, bu yüzden müzikte, ekranda veya başka herhangi bir sanat dalında daha fazla Türk-Hollandalı sanatçı görmek güzel olurdu. Sunacak çok şeyi olan çok yaratıcı ve yetenekli Türkler var ve umarım bunu yapma şansı bulurlar.” Murda

"Her şeyi sonuna kadar açmaya hazırım, ama ben iyi adamım." Murda'nın en yakın olduğu insanlara karşı büyük bir tutkusu ve sevgisi vardır. Kocaman bir kalbi olan ve herkesi kabul eden biri.

“Yüz yıl içinde dünyada daha fazla kabul göreceğini umuyorum. Hepimiz o kadar karıştık ki artık siyahla beyaz arasında bir fark yok ve tüm farklılıklarımızda birlik var. Umarım dünya sevgi tarafından yönetilir. Torunlarımın güçlü, akıllı ve kibar insanlar olduğunu, herkesi kabul ettiğini ve seveceğini de temenni ediyorum" Murda


 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.