Murda, Soğuk Savaş ile Youtube'da!

Murda, Soğuk Savaş ile Youtube'da!
Ünlü rapçi Murda, Konuşanlar ve O Ses Türkiye Rap'ten sonra Soğuk Savaş'a da katılıyor.

BURAK ZİHNİ - Dua Tour 2023 kapsamında Türkiye'de konserler verecek olan Murda, kısa süre önce İstanbul'a geldi. O Ses Türkiye Rap'in 2. sezonunda da jüri koltuğunda oturacak ünlü rapçinin Hadise ile birlikte Konuşanlar'a katılması sevenlerini mutlu etmişti. Önder Doğan paylaştığı bir hikaye ile Soğul Savaş'a da katılarak izleyicilerin karşısına çıkacağını duyurdu.

DJ Artz ve Utkucan Çiftçi de var

Soğuk Savaş'a katılan Murda'ya programda Ezhel ve Murda'ya verdikleri destekle bilinen Dj Artz ve Utkucan Çiftçi eşlik edecek. Üçlü ekibin 10-15 dakika sürmesi beklenen yayında neler soracağı, sorulara nasıl tepki verecekleri ve kaç puan alacakları merak konusu. Yeni bölümün ilerleyen günlerde yayınlanması bekleniyor.

murda-soguk-savas


Gülersen kaybedersin!

Boğaç Soydemir, Berk Sevgi ve Buğra Oflaz'ın sunuculuklarını üstlendiği Soğuk Savaş'ta her hafta 3 kişi konuk oluyor. Karşılıklı sorulan komik sorulara karşı gülmemeleri gereken yarışmacılar eğer gülerse karşı tarafa 1 puan yazılıyor. Zaman zaman siyasi şakalarla da gündeme gelen program Youtube'da milyonlarca kez izleniyor. Reels videoları ile de çok daha fazla kişiye ulaşmayı başarıyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.