Atakan Çelik, Atatürk Kültür Merkezi'nde sevenleriyle buluştu

Atakan Çelik, Atatürk Kültür Merkezi'nde sevenleriyle buluştu
Oyuncu Atakan Çelik'in Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) imza töreni düzenledi. Sevilen oyuncunun imza gününe çok sayıda hayranı katıldı.

Atatürk Kültür Merkezi'nin (AKM) ana destekçisi Türk Telekom, oyuncu Atakan Çelik'i imza günü etkinliğiyle AKM'de hayranlarıyla buluşturdu. Sevenlerine imza dağıtan Çelik, etkinlik sonrası açık hava sahnesinde rol aldığı "Organize İşler: Sazan Sarmalı" filmini katılımcılarla birlikte izledi.

Türk Telekom, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Türkiye'nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak üzere hayata geçirdiği Türkiye Kültür Yolu Festivallerinin sekizinci durağı olan "Beyoğlu Kültür Yolu Festivali" kapsamında AKM'de etkinlikler sunmaya devam ediyor. 30 Eylül'den bu yana devam eden festival süresince Türk Telekom, AKM'nin dış alanında kurduğu Türk Telekom Açık Hava Sahnesi'nde sevilen müzisyenleri ve filmleri sanatseverlerle buluşturdu.

ÇELİK SEVİLEN FİLMİNİ KATILIMCILARLA BİRLİKTE İZLEDİ

'Beyoğlu Kültür Yolu Festivali" kapsamında ziyaretçiler, Türk Telekom Açık Hava Sahnesi'nde konserler, film gösterimleri ve birçok eğlenceli aktiviteye katıldı. Girişimcilik ekosistemine yaptığı katkılarla yenilikçi fikirleri destekleyen Türk Telekom, girişimcilerin ihtiyaçlarına yanıt veren AKM Türk Telekom Ventures Girişimcilik Merkezi'nde gerçekleştirilen Girişimcilik Sohbetleri ile girişim ekosisteminin nabzını tuttu. AKM'de yer alan Türk Telekom Prime Lounge alanı ise imza günü etkinliklerine ev sahipliği yaptı. Geçtiğimiz hafta Yeşilçam'ın sevilen yıldızı Hülya Koçyiğit'i sevenleriyle buluşturan Türk Telekom, bu kez oyuncu Atakan Çelik'i hayranlarıyla bir araya getirdi. Katılımcılara imza dağıtıp, keyifli bir sohbet gerçekleştiren Çelik, daha sonrasında Türk Telekom Açık Hava Sahnesi'nde rol aldığı "Organize İşler: Sazan Sarmalı" filmini ziyaretçilerle birlikte izledi.

Atakan Çelik, Atatürk Kültür Merkezi'nde sevenleriyle buluştu

Atakan Çelik, Atatürk Kültür Merkezi'nde sevenleriyle buluştu

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.