Barbie filminden fragman paylaşıldı

Barbie filminden fragman paylaşıldı
İşte Margot Robbie ve Ryan Gosling'in başrollerini paylaştığı Barbie filminin fragmanı. Fragman, filmin konusu hakkında bize fikir veriyor.

Berrin Yeşiltepe - 2023'ün en popüler filmlerinden biri olan Barbie'nin ilk uzun fragmanı sonunda geldi. Warner Bros., ilk kez 1959 yılında resmi hesabında karşımıza çıkan ve zamanla ikonik hale gelen Barbie bebeğinden ilham alan bir filmin fragmanını bizlere ulaştırdı.

Başrollerini Margot Robbie ve Ryan Gosling'in ilk kez paylaştığı filmin temalarını araştıran yeni bir fragman yayınlandı. Film 21 Temmuz 2023'te vizyona girecek.

2:41 dakikalık bir fragman, Barbie'nin (Margot Robbie) Barbieland denen dünyayı terk edip gerçek dünyaya seyahat edeceğini ortaya koyuyor. Gosling'in canlandırdığı Ken, Barbie'nin çılgına dönüp neredeyse ölmeye başlamasının ardından bu yolculukta ona eşlik ediyor.

Barbie'nin yönetmen koltuğunda Lady Bird ve Little Women gibi filmlerin de yer aldığı üç kez Oscar adayı Greta Gerwig oturuyor. Gerwig'in filmi Marriage Story'yi yöneten eşi Noah Baumbach ile birlikte yazdığını da eklemek gerekir.

Barbie filmlerinin oyuncu kadrosu bir yıldız geçidi gibidir. Yapım ekibinde Robbie ve Gosling'in yanı sıra Will Ferrell, Connor Swindells, Nicola Coughlan, Emeral Fennel, Kate McKinnon, Michael Cera, Helen Mirren, John Cena, Emma Mackie ve Sim Liu yer alıyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.