Barbie filmi nasıl izlenir, hangi sinemalarda, vizyona çıktı mı, ne kadar izlendi? Netflix'te var mı?

Barbie filmi nasıl izlenir, hangi sinemalarda, vizyona çıktı mı, ne kadar izlendi? Netflix'te var mı?
Barbie filmi gündem yaratmaya devam ediyor. Yapım ekibinin pembe renk ile ilgili pazarlama çalışmalarına da sürüyor. Peki Barbie filmi vizyona çıktı mı? Konusu ne? Oyuncuları kimler? Ne zaman vizyona girecek? Detaylar haberimizde.

Bugün vizyona çıkan Barbie filmi ile ilgili tüm detaylar sinemaseverler tarafından merak ediliyor. Son günlerde her yer pembeye boyanıyor. Markalar pembe koleksiyonlar çıkarıyor. Reklam çalışmaları için çok emek harcanan ve son günlerin en dikkat çeken konusu Barbie filmi oldu. Birçok marka Barbie filmi ve pembe rengi ile ilgili marketing çalışmalarına devam ediyor. Peki Barbie filmi nedir? Konusu ne? Oyuncuları kimler? Ne zaman vizyona girecek? İşte detaylar...

21. YÜZYILIN EN YIKICI GİŞE REKORTMENİ OLABİLİR

Sonunda, Greta Gerwig'in yönettiği, Margot Robbie'nin başrolde olduğu, Ryan Gosling'in gösterişli Barbie filmi sinemalarda. Cinderella'dan bu yana bir çift topuğun en iyi şekilde kullanıldığı ilk fragmandan beri, sinemaseverler açılış gecesi için bilet almak için yaygara koparıyorlar. Ama bu tam olarak ne zaman? Warner Bros, 21 Temmuz'un Barbie'nin tüm dünyada çıkış tarihi olduğunu onayladı. ABD, Birleşik Krallık, İspanya, İrlanda, İtalya ve diğer her yer, Barbie'nin büyük, mutlu bir gezegen olarak piyasaya çıkışını kutlayacak.

KONUSU NEDİR?

Filmde mükemmel olmayan oyuncak bebekler olacak. Ütopik Barbie ülkesinden oyuncak bebek Barbie ve Ken gerçek yaşamda kendilerini keşfedecek. Yaşadığı mükemmel dünyaya uyum sağlayamayan Barbie ve Ken’in maceralarına tanık olacağız. Dram ve komedi kategorisinde yer alan film klişeleri yıkmayı planlıyor. Barbie yaşadığı dünyanın mükemmel kadın imajı tabularını yıkacak mı?

DÜNYANIN DÖRT BİR YANINDAN ELEŞTİRİLER YAĞIYOR

Bazı izleyiciler Barbie’nin popüler kültürün ürünü olduğunu ve güzellik algıları sebebiyle zararlı olduğunu bu yüzden ilgi duyulmaması gerektiğini savunurken, bazı izleyiciler için nostaljik ve heyecan verici bir serüven olarak görülüyor. Fakat film ekibi, filmin yapılma amacının klişe ataerkinin yapılarını kırmak ve ütopik Barbie dünyasını sarsmak olduğunu söylüyor. Filmi sinemalarda izlemek istemeyenler daha sonra IMAX’ten izleyebilecek fakat bu konuda şirket net bir tarih söylemedi.

DÖRDÜNCÜ DALGA FEMİNİZM ÇAĞRISI

Bir gecede hayranlardan, film eleştirmenlerinden ve film eleştirmenlerinin hayranlarından gelen coşku çok büyüktü; Margot Robbie ve Ryan Gosling'in, namı diğer Barbie ve Ken'in uyumlu radyoaktif-pembe kıyafetler içinde patenle kayarken fotoğrafları internete sızdırıldığında ikiye katlandı. Lady Bird yönetmeni, parti çizgisine öylece ayak basmayacaktı. Burada pastel renkli marka nostaljisi kisvesi altında kendi ajandasına sahip olacaktı. Dördüncü dalga feminizm çağrısı Malibu Dreamhouse'un içinden geliyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.