Oppenheimer ve Barbie arasındaki savaş başlıyor: Karşınızda ilk kazanç raporu

Oppenheimer ve Barbie arasındaki savaş başlıyor: Karşınızda ilk kazanç raporu
İzleyicilerin merakla beklediği Oppenheimer ve Barbie filmlerinin gişe savaşı başladı. Ürün önizlemesi, öndeki oyuncak bebek üzerindeki pembe peri masalı gösterir.

Greta Gerwig'in Barbie'si ile Christopher Nolan'ın Oppenheimer'ı arasındaki gişe savaşı resmen başladı. İki yeni filmin gişe hasılatı merak konusu. Konuyla ilgili ilk raporlar geldi. Film temalı internet sitesi Deadline, bu akıma ışık tutmak için bazı rakamlar paylaştı.

indir-2.webpWarner Bros. Barbie filmi iyi bir başlangıç ​​yaptı. Aktarılan bilgilere göre oyuncak bebekle ilgili pembe masal ön gösterimden 20 milyon dolar, atom bombasının icadını konu alan üç saatlik drama ise 9 milyon dolar kazandı.

İlk hafta sonu tahminleri

indir-1.webp

Barbie, Disney'in Galaksinin Koruyucuları 3'ünü geride bırakarak 17,5 milyon dolarlık önizleme geliri elde etti. Analistler, Margot Robbie'nin oynadığı filmin bu hafta sonu 130 milyon dolar hasılat elde edeceğini, Cillian Murphy'nin oynadığı filmin ise gişede yaklaşık 50 milyon dolar hasılat yapacağını tahmin ediyor.

Nolan'ın Oppenheimer filminin iyi bir başlangıç ​​yaptığını söylemek yanlış olmaz. R-yaşı derecesi (17 yaş ve altı ebeveynler tarafından izlenebilir), üç saatlik uzunluğu ve yoğun teması gibi cazip faktörlere rağmen, film ön gösterimden 9 milyon dolardan fazla kazandı. Bu gerçekten etkileyici bir başarı.

İlgili Haberler

Kaynak:Leyla Karahan Hız

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.