Oppenheimer ve Barbie vizyona çıktı! Hangisi daha çok izlendi? İşte Barbie ve Oppenheimer Türkiye gişe rakamları…

Oppenheimer ve Barbie vizyona çıktı! Hangisi daha çok izlendi? İşte Barbie ve Oppenheimer Türkiye gişe rakamları…
Uzun bir aradan sonra sinema izleyicilerini sevindiren bir haber geldi. Bir süredir merakla beklenen iki film aynı gün vizyona çıktı. Peki Oppenheimer mı yoksa Barbie mi daha çok izlendi?

21 Temmuz 2023 Cuma günü vizyona iki iddialı film çıktı. Pandemi döneminde sinema salonlarının kapanmasının ardından salonlarda film izleyen kişi sayısı oldukça azalmıştı. Bu durum pandeminin ardından da devam etmiş ve sinema salonlarının yerini dijital platformlar almıştı. Ancak vizyona çıkarak izleyici ile buluşan iki büyük film bu algıyı yeniden tersine çevirmek için savaş verecek.

Kıyasıya gişe yarışı başladı

Uzun bir süredir tanıtım çalışmaları süren ve dünyanın dört bir yanına yayılan bir reklam çılgınlığı ile vizyona giren Barbie filmi ile Nolan’ın yeni eseri gerçek bir hikayeden uyarlanan Oppenheimer gişede yarışacak. Sinemaseverler, büyük bir mücadeleye sahne olacak iki farklı türdeki yapımdan hangisinin daha çok izleneceğini ise şimdiden merak etmeye başladı.

Barbie hayranları merakla bekliyordu

21 Temmuz Cuma günü, Barbie filmi Türkiye’de tam 314 sinemada gösterime girdi. Margot Robbie ile Ryan Gosling’i başrollerinde buluşturan filmin yönetmen koltuğunda ise Greta Gerwig oturuyor. 1 saat 55 dakika uzunluğundaki Barbie filmi macera ve komedi dalında bir yapım olma özelliği taşıyor. Ünlü oyuncak Barbie ve Ken’in hikayesini anlatan filmin gişe rekorları kırması bekleniyor.

Nolan'ın son harikası

Öte yandan aynı gün vizyona giren bir diğer iddialı film olan Oppenheimer ise toplam 271 simnema salonunda gösterilecek. Başrollerinde Cillian Murphy, Emily Blunt, Matt Damon gibi önemli isimlerin yer aldığı filmin yönetmen koltuğunda ise Christopher Nolan oturuyor. Oppenheimer filminin uzunluğu ise tam 3 saat. Film atom bombasının mucidi olarak anılan Robert Oppenheimer’ın hikayesini konu alıyor.

Şimdi sinemaseverler iki film arasından hangisinin daha fazla izleneceğini merakla bekliyor.

Filmler henüz bugün vizyona çıktığı için gişe rakamları açıklanmadı. Filmlerin ilk gün ve ilk üç günlük gişe rakamlarının 24 Temmuz 2023 Pazartesi günü belli olması bekleniyor. Gişe rakamları açıklandığında haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.