Mattel CEO'sundan Barbie 2 sinyali!

Mattel CEO'sundan Barbie 2 sinyali!
Yönetmen Greta Gerwig, henüz bir devam filmi düşünmediğini söyledi...

Vizyona girdiği günden bu yana gündemden düşmeyen ikinci Barbie filmi hakkında resmi bir açıklama yapıldı. Mattel CEO'su Ynon Kreiz bir devam filmi onaylamasa da, Barbie 2'ye onay verdi.

Kreiz, Çarşamba günü Mattel'in çevrimiçi ikinci çeyrek kazanç çağrısı sırasında şunları söyledi:

Henüz hiçbir şey açıklamadık. Muhtemelen devam filmleri hakkında konuşmak için biraz erken. Fakat açıkçası filmin başarısı, daha fazla fırsatı beraberinde getirdi.

barbie-filmi-hakkinda-mer-347.webp

Mattel CEO'su, Barbie markasını sadece sinema sektöründe değil diğer alanlarda da büyütmeyi planladıklarını sözlerine ekledi.

Greta Gerwig'in yönettiği film, ünlü Mattel bebekleri Barbie (Margot Robbie) ve Ken'i (Ryan Gosling) konu alıyor. Aniden ölümün peşini bırakmayan ve kendini gerçek dünyada keşfetmek için anaerkil "Barbie Ülkesi" ütopyasını terk eden Barbie hakkındadır.

Robbie, 27 Haziran'da TIME'da yayınlanan bir röportajda, bir devam filmi hakkında tartışmalar olduğunu söylemesine rağmen, "Ama aynı anda hem ilk filmi çekmeye hem de devam filmleri için plan yapmaya çalışırsanız, bence biraz başarılı olursunuz. sıkışmak."

Yönetmen Gerwig de 25 Temmuz'da The New York Times'ta yayınlanan bir röportajda Barbie 2'yi henüz düşünmediğini söylemişti.

İlgili Haberler

Kaynak:Beyza Pınar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.