Oppenheimer nasıl izlenir, nerede yayınlanacak, hangi sinemalarda? Oppenheimer hangi dijital platformda?

Oppenheimer nasıl izlenir, nerede yayınlanacak, hangi sinemalarda? Oppenheimer hangi dijital platformda?
Nolan'ın büyük bir merakla beklenen Oppenheimer filmi vizyona çıkıyor. Peki hangi sinemalarda izlenecek, dijital platformlarda yayınlanacak?

Christopher Nolan'ın yakında çıkacak filmi "Oppenheimer", 2023'ün öne çıkan filmlerinden biri olarak büyük bir beklenti yaratıyor. Yıldızlarla dolu oyuncu kadrosu ve yaz aylarında gösterime girecek olan bu merakla beklenen gişe rekorları kıran film, hayranların kaçırmak istemeyeceği bir etkinlik olacak.

Cillian Murphy, Robert Downey Jr, Matt Damon gibi ünlü isimlerin rol aldığı "Oppenheimer" filmi, 21 Temmuz'da izleyiciyle buluşacak. Oppenheimer, yüksek çözünürlüklü IMAX kameralar kullanılarak çekildi ve Christopher Nolan, filmin IMAX formatında izlenmesini şiddetle tavsiye ediyor. Yönetmene göre IMAX, izleyicilere gözlüğe ihtiyaç duymadan 3D benzeri bir deneyim yaşatan benzersiz bir keskinlik, netlik ve derinlik sağlıyor. Film, büyük sinema ekranında izlenmesi için titizlikle tasarlandı ve IMAX sunumu, Oppenheimer için en sürükleyici ve görkemli izleme deneyimini sunuyor.

Oppenheimer Netflix'te yayınlanacak mı?

Christopher Nolan tiyatro deneyimine öncelik vermesiyle tanındığından, Oppenheimer şu anda yayınlanamıyor. Filmin yayın platformlarında kullanıma sunulması biraz zaman alabilir. Ancak, Universal'ın özel akış anlaşmasının bir parçası olarak Kasım 2023'e kadar Peacock'ta yayınlanacağına dair beklentiler var. Akıştaki kesin çıkış tarihi henüz onaylanmadı, ancak sinemada gösterime girmesinden sonraki dört ay içinde Peacock'a ulaşması bekleniyor.

OPPENHEİMER KONUSU NEDİR?

Christopher Nolan'ın “atom bombasının babası” olarak bilinen J. Robert Oppenheimer hakkındaki sarsıcı filmi “Oppenheimer”, bilinçteki devasa bir değişimi tekin olmayan üç saate sığdırıyor. Hem bireysel hem de toplu deha, kibir ve hata hakkında bir drama film sevenleri bekliyor. Hikaye, Cillian Murphy'nin hararetli bir yoğunlukla oynadığı Oppenheimer'ı on yıllar boyunca, 1920'lerde genç bir yetişkin olarak başlayıp saçları beyazlayana kadar devam ederek izliyor. Film, bomba üzerindeki çalışması, peşini bırakmayan tartışmalar, onu neredeyse mahvedecek olan anti-komünist saldırılar ve onu ayakta tutan ama aynı zamanda rahatsız eden dostluklar ve aşklar da dahil olmak üzere kişisel ve profesyonel dönüm noktalarına değiniyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Fatma Müge Yücetürk

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.