Merakla beklenen Ölümlü Dünya 2`nin vizyon tarihi açıklandı!

Yönetmen koltuğunda yine Ali Atay'ın oturduğu Taff Pictures'ın imzasını taşıyan Ölümlü Dünya 2'nin vizyon tarihi belli oldu. Böylece Ölümlü Dünya 2'nin ne zaman çıkacağı sorusu da çözülmüş oldu.

İlk film Ölümlü Dünya, 2018'de gösterime girdiğinde yarım milyondan fazla sinemasever tarafından izlendi ve övgü dolu eleştiriler aldı. Komedi türünde yer alan Mortal World, yayın servislerinde yayınlandığında büyük bir hayran kitlesi kazandı. Çekimleri bir süre önce biten Mortal World 2'nin izlenme tarihi geçtiğimiz günlerde paylaşılmıştı.

Ölümlü Dünya 2 ne zaman çıkacak?

Yönetmen koltuğunda yine Ali Atay'ın oturduğu Taff Pictures imzalı Ölümlü Dünya 2'nin ön gösterim tarihi 1 Aralık 2023 olarak açıklandı.

Ölümlü Dünya 2'nin Dinsey+ üzerinden yayınlanacağı daha önce duyurulmuştu ancak Disney Plus'ın kapatma ve yerli içerikleri dünyanın hiçbir yerinde yayınlamama kararının ardından devam filmi sinemalarda yüz yüze izleyiciyle buluşacak. Bu arada devam filmi için çekimler Haziran ayında başladı ve 9 Temmuz'da ekibin verdiği "mola" pozuyla sona erdi.

İlgili Haberler

Kaynak:Fadime Dilek Kantoğlu Keklikçi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.