The Marvels`tan yeni fragman geldi!

The Marvels`tan yeni fragman geldi!
Marvel Sinematik Evreni'nin 33. oyunu olan The Marvels'tan yeni bir fragman yayınlandı. Film 10 Kasım 2023'te vizyona girecek.

Marvel Studios, bir süredir yapım aşamasında olan The Marvels için yeni bir fragman yayınladı. Yaklaşan film hakkında bize daha fazla ayrıntı veren yeni bir fragman yayınlandı. Marvels, 2019 yapımı Captain Marvel filminin devamı niteliğindedir. Marvel Sinematik Evreninde yakında çıkacak olan 33. film bir kez daha Kaptan Marvel ve ekibine odaklanıyor. Brie Larson, Iman Verrani'nin Bayan Marvel olarak yer aldığı filmde Kaptan Marvel olarak karşımıza çıkıyor. Marvel, Teyonah Parris'i Monica Rambeau olarak oynayacak. Samuel l. Jackson, yeni filmde Nick Fury'yi oynayacak.

The Marvels, kasım ayında vizyona girecek

a482d9a243f745cb3411e5d4081e01fa52bc8030.jpeg

Marvels ekibinden yapılan resmi açıklamaya göre film, 10 Kasım 2023'te vizyona girecek. Daha önce yapılan bir açıklamada filmin Temmuz ayında vizyona gireceği belirtilmişti. Aşağıdaki süreçlerde gecikme beklenmemektedir. Bu arada, bu filmin yönetmenliğini Candyman ve Little Woods filmlerinin yönetmeni Nia DaCosta'nın üstlendiğini unutmayın.

The Marvels için hazırlanan yeni fragman

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.