Beylikdüzü TÜYAP’ta olacak

Beylikdüzü TÜYAP’ta olacak
Bu yıl ki ana teması “Hayatı Edebiyatla Kuşatmak” olan 37. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, 10-18 Kasım tarihleri arasında TÜYAP'ta kapılarını açacak. Beylikdüzü Belediyesi fuara, Batı İstanbul Vakfı işbirliğiyle gerçekleştirilecek kapsamlı bir organizasyonla katılacak

37. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, 10-18 Kasım 2018 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını açacak. Bu yıl ki ana teması “Hayatı Edebiyatla Kuşatmak” olan fuarın Onur Yazarı ise Selim İleri. Dokuz gün boyunca panel, söyleşi, şiir dinletisi ve çocuk atölyelerinden oluşan kültür etkinlikleri ve imza günlerinin düzenleneceği fuara, Beylikdüzü Belediyesi de Batı İstanbul Vakfı’nın iş birliğiyle gerçekleştirilen kapsamlı bir programla katılacak. Yurt içi ve yurt dışından 800’ün üzerinde yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımı beklenen fuarda, Beylikdüzü Belediyesi Web TV kanalı da canlı yayında olacak.

İmamoğlu konuk olacak
Pelin Batu’nun sunumuyla gerçekleşecek ve birbirinden değerli isimlerin katılacağı yayınların ilk konuğu 10 Kasım Cumartesi saat 14:00’da Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu olacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.