Ceren Topkara X The End Time kadrosuna dahil oldu

Ceren Topkara X The End Time kadrosuna dahil oldu
Amerika’da yaşayan Türk asıllı Maxx Oliver ve Sean GK'nin yapımcılığını üstlendiği ‘X The End Time ’filminin Türkiye kadrosu genişlemeye devam ediyor. Filme son olarak Ceren Topkara dahil oldu.

Bilim kurgu tutkunlarının karşısına çıkmaya hazırlanan film çok sayıda Hollywood yıldızının yanısıra, Türk oyuncularla da görüşmeler sürüyor. Filmin kadrosuna son olarak Türkiye’den Ceren Topkara katıldı. Topkara dijital platform Blutv’de yayınlanacak Tepe Dizisinde başrol oynadı. 2001 doğumlu Topkara’nın, filmde kötü Alexis’lerden birini oynayacağı ifade edildi. 

Bir kısmı Türkiye’de çekilen ve fragmanı milyonlar izlenen ‘X The End Time’ filmi geçtiğimiz günlerde Uluslararası Zirve Ödüllerinde ‘Yılın En İyi Sinema Projesi’ ödülünü aldı. 
Ödülü yapımcı Maxx Oliver ve Alix Kermes Türkiye’ye gelerek bizzat aldı. 

Merkezi ABD’de bulunan Newway Film Stüdyoları tarafından hazırlanan ve yapımcılığını Maxx Oliver'ın yönetmen Sean GK ile üstlendiği filmde Costas Mandylor, Kristanna Loken, Tom Didiman, Alix Kermes, Tiffany Rose, Paola Duque, Franky Lankester gibi Hollywood yıldızlarının yanı sıra Türk-Alman oyuncu Wilma Elles’ın da rol aldığı belirtildi. Bilim kurgu türünün son dönemde yapılan güçlü örneklerinden biri olmaya aday olduğu vurgulanan ‘X The End ’filminin en büyük hedefi ise 2023 yılında Oscar'a katılmak.


X The End Time

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.