Edis 2022 yılbaşı programı (konseri) nerede? Bilet fiyatları

Edis 2022 yılbaşı programı (konseri) nerede? Bilet fiyatları
Pop müziğin son dönemde adından sıkça söz ettiren isimlerinden biri olan Edis Görgülü'nün yeni yıl eğlencesinde nerede sahne alacağı merak konusu. Genç yarışmacıyı dinlemek isteyenler araştırmalarda bulunarak kendisine en yakın noktayı seçmek ve bu eğlence dolu geceye tanıklık etmek istiyor. Peki, Edis 2022 yılbaşı programı (konseri) nerede? Bilet fiyatları haberimizde.

Birbirinden hit şarkılarla müzik listelerinde zirveye oynamayı sürdüren Edis Görgülü yeni yılın son konserinde hayranlarıyla buluşacak. Başarılı şarkıcıyı dinlemek isteyenler günden öncesinden araştırmalarda bulunarak konserin ne zaman, saat kaçta ve biletlerinin kaç lira olacağını öğrenmek istiyor. Binlerce kişinin karşısına çıkacak Edis de şimdiden 2022'ye girecek olmanın coşkusunu dinleyicilerine en iyi şekilde yaşatmak adına hazırlıklarını sürdürüyor. Peki, Edis 2022 yılbaşı programı (konseri) nerede? Edis yılbaşı konseri bilet fiyatları haberimizde.


2022 Edis programı (konseri) nerede?

Edis'i dinlemek isteyenler için henüz yılbaşı programı belli değil. 

edis görgülü


 

2022 Edis Yılbaşı konseri bilet fiyatları kaç lira?

Başarılı ismi dinlemek isteyenlerin en çok araştırdığı konulardan biri de bilet fiyatları. Şarkılarıyla yakaladığı başarıyı dijital dünyaya da taşoyan ve her geçen gün daha da fazla kişiye ulaşan Edis'i dinlemek isteyenler için fiyatlar da belirlenmedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.