'Erzurumlu Mümessil' Beylikdüzü'nde

'Erzurumlu Mümessil' Beylikdüzü'nde
Başrolünde Burak Bozdağ'ın olduğu ve Burcu Binici, Dila Danışman, Recep Cinisli, Ayhan Taş ve Selahattin Taşdöğen gibi ünlü oyuncuların da rol aldığı Erzurumlu Mümessil'in galası dün akşam Beylikdüzü'nde bulunan bir alışveriş merkezindeki sinema salonunda gerçekleşti

Filmin galasına İYİ Parti İlçe Başkanı Erol Karapınar ve ilçe teşkilatı, Beylikdüzü Kurucu Başkanı Vehbi Orakçı, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yapımcılarının iş insanı Halil Karapınar ve Boz yapımın oldugu film seyirciden tam not aldı. Gösterim sonrası dans eden oyuncular daha sonra davetliler ile hatıra fotoğrafı çekip basının sorularını yanıtladı. Gösterim sonrası Damga'ya konuşan Burak Bozdağ, “Erzurum ile ilgili ilk sinema filmi, daha öncede Erzurum ile ilgili film çekildi diyebilir insanlar yanlış anlaşılmasın bizim ilklerimiz söyle; filmin dakikası, saniyesi tüm konunun geçtiği yer Erzurum, ikincisi komedi filmi olarak ilk ve üçüncüsü de sinemada Erzurum ağzını yansıttık. Bizim şive değil ağız biliyorsunuz ki, ayrıca Erzurum kimlikli oyuncularımız var ve Erzurumlular olarak ilk defa aynı projede buluştuk" ifadelerini kullanan Bozdağ; " İşin içinde Erzurum olunca itidalli davranmak zorundayız. Çünkü Erzurum bir markadır. Beylikdüzü halkı olarak da burada yoğun kalabalıkla karşıladınız biz çok keyif aldık. Filmi izlerken arkada seyircinin reaksiyonu çok önemlidir, içeride de onu konuştuk Dila ile çok enerjik seyirci dedik. Umarım izlemeye devam edersiniz. Kıymetli hemşehrilerime ve Beylikdüzü halkına çok teşekkür ederim” dedi.
 

Tepkiler çok güzeldi
Başrol oyuncularından Dila Danışman da izleyicilerden güzel tepkiler aldıklarını söyledi. Danışman, “Her yer ayrı keyifliydi. Bugün de çok keyifliydi ve hatta filmin sonunda dans ettik bu bir ilkti şu ana kadar yaptığımız galalardan. Seyirciden çok güzel reaksiyon aldık, tepkiler çok güzeldi. Bizim için mutluluk vericiydi” ifadelerini kullandı.








 

HABER:

DİLEK BOZKURT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.