Funda Akosman Erman Türkiye turuna çıkıyor

Funda Akosman Erman Türkiye turuna çıkıyor
Gazeteci ve yazar Funda Akosman Erman, Türkiye turuna çıkmaya hazırlanıyor. Mart ayında Bursa ve Ankara'da imza gününde hayranlarıyla buluşacak olan ünlü yazar, Nisan ayında ise İzmir, Antalya ve Bodrum'da olacak.

Gazeteci ve yazar Funda Akosman Erman, 2019 yılında röportajlarından oluşan ilk kitabı 'Papatyanın Yaprakları'nı Az Kitap'tan çıkarmıştı. 15 ve 16 Şubat Cumartesi/Pazar günleri Yeşilköy'deki CNR Kitap Fuarı'nın son 2 gününde AZ Kitabevi'nin standında imza gününe katılan Akosman, gördüğü yoğun ilgiden dolayı oldukça mutlu. İmza günlerinden çok yorulduğunu ama bu yorgunluğun tatlı bir his olduğunu belirten Funda Erman, kendisini ziyarete gelen okurlarıyla tek tek fotoğraf çekilip, sohbet etti.

Hesabından paylaştı
Yazarımız İsmail Gökgez'e kimseye söylemediği imza günlerinin tarihlerini açıklayan Funda Akosman Erman, Türkiye turuna çıkmaya hazırlanıyor. Mart ayında Bursa ve Ankara'da imza gününde hayranlarıyla buluşacak olan ünlü yazar, Nisan ayında ise İzmir, Antalya ve Bodrum'da olacak. Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında İstanbul'daki imza günlerine de hız kesmeden devam ettiğinin altını çizen Funda Hanım, aynı zamanda okurlarıyla çekildiği kareleri sosyal medya hesabından paylaşmayı da ihmal etmedi. Etkinlikte Funda Hanım'ın karelerini yakın arkadaşı olan gazeteci ve fotoğrafçı Yaşar Şenyüz çekti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.