İstanbul'da Berkay şov!

İstanbul'da Berkay şov!
Ünlü popçu Berkay, İstanbullu hayranlarıyla buluştu. Harbiye'de verdiği konserle rüzgar gibi esen ünlü sanatçı büyük beğeni topladı

Türk pop müziğinin başarılı erkek vokalleri arasında gösterilen Berkay, geçtiğimiz günlerde Bayhan Prodüksiyon’un organizasyonuyla “Yıldızlar Geçidi” adı altında Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne aldı. Hazırlığı aylar süren konserde şarkıcı hayranlarına birçok sürpriz yaptı. Sevenlerine unutulmaz bir gece sunan Berkay, ilk bölümde kendi şarkılarını okudu. Bir ara sandalye isteyen ünlü solist, kendisini müziğin ritmine kaptırarak, meraklı bakışlara aldırmadan sandalyenin üzerine çıkıp göbek attı.

Bu zihniyeti karalıyoruz
Covid-19 virüsü sebebiyle önlemlerin had safhada olduğu konserle ilgili şarkıcı sahne başlangıcında hislerini dile getirdi: “Biz aylar sonra 2. defa sahne alıyoruz. Arkadaşlarım sadece bu işten para kazanıyor. Onlar için büyük alkış istiyorum. Bunu gönülden söylüyorum. Biliyorum gerçekten hepimiz çok sınanıyoruz ama dönem dönem müziğin iş olarak görülmediği zamanlar oluyor. Arkamda şu an benimle birlikte olan 27 kişi var. Hepsi de sadece bu işten para kazanıyor. Ben onlar ve kendi adıma buraya gelip bilet aldığınız için çok teşekkür ediyorum. Müziği iş olarak görmeyen zihniyeti de karalıyoruz arkadaşlar.”

Müslüm Gürses’i andı
Rahat, spor görüntüsüyle dikkat çeken yıldıza, sahnede 8 kızdan oluşan bir dans grubu eşlik etti. 10 dakikalık bir ara veren genç popçu, kıyafetini değiştirerek geri döndü. Gelir gelmez Müslüm Gürses’i anan Şahin, merhum sanatçı için alkış istemeyi de ihmal etmedi

Geniş repertuvarı dikkat çekti
13 kişilik orkestrasıyla ünlü şarkıcı, ikinci bölümde klasikleşmiş arabesk şarkılara ağırlık verdi. Kendi parçalarının yanı sıra “Evlilik Sandalı, Şans Meleğim, Ayrılmam, Ölüyorum Kederimden, Hayatı Tespih Yapmışım, Arnavut Kaldırımı, Seni Sevmiyorum Artık, Ya Evde Yoksan” gibi hit şarkılara da repertuvarında yer veren yıldız, ayakta alkışlandı.

Deniz Aygül’ü konuk etti
Yakışıklı popçu “Şimdi birisi gelecek. Aranızda onu tanıyanlar vardır. Benim 3 kızım var. Biri Arya, biri Zeynep Mira, diğeri de Deniz. Şimdi ona şarkı yapıyoruz. Ben de destek veriyorum. Öyle bir sesi var ki tüylerim diken diken oluyor. Bakalım beğenecek misiniz?” sözleriyle Deniz Aygül’ü anons etti. Aygül ise “Yaralandım ve Nalan” şarkılarını okudu.

Linet’le düet yaptı
Genç popçu, bu sefer de kendisini izlemeye gelen meslektaşı Linet’e takılarak “Beni öyle bedavaya dinleyemezsin. Sahneye gelip 2 şarkı söylemen lazım.” dedi. Arkadaşının çağrısını kırmayan güçlü ses Linet, “Kaç Kadeh Kırıldı ve İsyan” eserlerini seslendirdi.

Allah’a dua ettim
Zaman zaman duygusal anlar yaşayan şarkıcı, “Ben o kadar zor şartlarda albüm yaptım ki… Hiç unutmuyorum. Şuralarda bir yerde oturuyordum. Sezen Aksu konserindeydim. O gün Allah’ım dedim bir gün şu sahneyi bana da nasip eder misin? Sizler sayesinde bana nasip etti.” cümleleriyle unutulmaz anısını paylaştı.

Ünlü yağmuru
Enerjik popçuyu dinlemeye gelenler arasında Aslıhan Karalar, Birand Tunca, Burak Altındağ, Burcu Binici, Danla Biliç, Ezgi Avcı, Hasan & Öge Can Kabze, İsmail Ege Şaşmaz, Linet, Merve Erdoğan, Sarpcan Köroğlu, Seda Türkmen, Tolga Çam ve Tuğba Melis Türk gibi ünlü simalar vardı. Yoğun istek üzerine Berkay, 31 Ağustos günü yeniden İstanbullu hayranlarıyla buluşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.