Kanyon'da büyük gala

Kanyon'da büyük gala
Sinema sektörü virüse rağmen ayakta kalmaya çalışıyor. Geçtiğimiz günlerde Levent'te bulunan Kanyon AVM'de "Aile Hükümeti" filminin galası yapıldı

Sinema sektörü virüse rağmen ayakta kalmaya çalışıyor. Geçtiğimiz günlerde Levent'te bulunan Kanyon AVM'de yapımını RNK Prodüksiyon’un, yapımcılığını Mehmet Yıldırım’ın, senaryosunu Seçil Çömlekçi’nin, yönetmenliğini Burak Demirdelen’in üstlendiği, oyuncu kadrosunda Alper Saldıran, Aslıhan Malbora, Nail Kırmızıgül, Mehmet Yıldırım, Gülhan Tekin, Metin Yıldız, Rıza Akın, Lale Başar, Gözde Demirtaş, Gürsu Gür, Deniz Özerman gibi başarılı oyuncuların yer aldığı, komedi türündeki "Aile Hükümeti" filminin galası yapıldı 9 Ekim'de vizyona giren ve çekimleri Çanakkale Asos’ta gerçekleşen "Aile Hükümeti"in galasında sıkı pandemi kuralları uygulandı. Ateş ölçülmeden, hes kodu gösterilmeden, sosyal mesafeye uyulmadan içeri alınmayan davetliler, dikkatli tedbirlerden oldukça memnun kaldı.

Pandemiden sonraki ilk galamız

Filmin hem yapımcısı hem oyuncusu olan Mehmet Yıldırım galayla ilgili şu cümleleri söyledi: "Pandemiden sonraki ilk galamız. Hepimize hayırlı uğurlu olsun. Bütün tedbirler alınmış durumda. Bütün izleyicilerimizi sinema salonlarına bekliyoruz. Güzel, sıcak bir aile komedisi oldu. Emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ben daha önce yaptığımız filmlerde hep oynadım. Ama ufak rollerdi. Burada daha uzun bir rol oldu. Çok keyifliydi. Diğer oyuncu arkadaşlarımın da emeğine sağlık. Oyunculuğun zor olduğunu ben birebir bu filmde yaşadım, gördüm. Bütün oyuncularımıza da saygı duyuyorum. Hepsine ayrı ayrı hürmet ediyorum. Galaya katılan ünlü isimler arasında filmin oyuncuları, Esra Sönmezer, modacı Tolga Çam, Yunus Emre Özden ve manken Sümeyye Tülü vardı.

Salih ortalığı karıştırdı

İzleyen herkes tarafından çok sevilen filmin özeti ise şu şekilde: Salih, Elaldı köyüne atanan genç bir öğretmendir. Köydeki yeni hayatına alışmaya çalışan Salih, köyün güzeller güzeli kızı Zeynep’e âşık olur. Onun en büyük korkusu, akraba evliliklerinin sık görüldüğü köyde, Zeynep'in de evlendirilmesidir. Bu soruna bir çözüm bulmaya çalışan Salih, Aile Bakanlığı'na dilekçe yazar. Salih'in yazdığı dilekçeler sonrası harekete geçen bakanlık, köydeki aile hayatının düzene sokulabilmesi, yaşanan sorunların çözülebilmesi için bir proje hazırlar. Projeye göre, herkes resmi nikah kıyacak ve akrabası ile evlenmeyenler, oturdukları evlerin ve işledikleri tarlaların tapularını almaya hak kazanacaktır. Bunun ardından evlenmeleri uygun olanları listelemeye başlayan Salih, beklemediği bir sonuç ile karşılaşır. Listeye göre insanlar sevdiklerinden ayrı düşüp, başkalarıyla eşleşince işler karışık bir hal alır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.