Müzekart GNS Gençlere Ücretsiz, Müzekart GNS Başvuru Nasıl Yapılır?

Müzekart GNS Gençlere Ücretsiz, Müzekart GNS Başvuru Nasıl Yapılır?
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 18- 25 yaş arasındaki gençlere ücretsiz Müzekart GNS verileceğini sosyal medya hesabında duyurdu.

Aydın Demir- Gençlere müze ve ören yeri gibi tarihi mekanları ziyaret etmek amacıyla teşvik niteliğinde bir uygulama başlatıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yürütülen proje, "Genç Ne Sever" Platformu ile geçen yıl başlayan bu uygulama bu yıl da devam edecek. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, sosyal medya hesabından gençlere müjdeyi verdi. Bakan Osman Aşkın Bak'ın yaptığı açıklamada 18-25 yaş arasında olan gençlere Müzekart GNS'nin ücretsiz olacağını duyurdu. Bak'ın paylaşımında ise; "Gençler, Müzekart GNS bu yıl da ücretsiz olarak hizmetinizde. Genç Ne Sever Platformumuzla gönlünüzden geçenleri gerçekleştirmeye devam ediyoruz." ifade etti.

muzekart.webp

f06ucbfxoaeuinl.webp

Müzekart GNS Başvuru Nasıl Yapılır?

Müzekart GNS için başvuru aslında çok kolaydır.

  • İlk olarak Müzekart GNS'nin resmi web sitesi olan muzekartgns.com adresine girip Müzekart sekmesine tıklayıp "Kayıt Ol" butonuna tıklayın.
  • Ardından ad, soyad, TC. kimlik no, e posta gibi bilgilerimizi girdikten sonra gerekli yaş ve şartları sağladığınız girdiğiniz bilgiler ile kontrol ediliyor ve dijital olarak müzekartınız oluşmaktadır. Bu dijital kartın ekran görüntüsünü alabilir ya da "Türkiye Müzeleri" uygulamasını cep telefonunuza indirerek Türkiye ve İstanbul başta olmak üzere 300'den fazla müze ve ören yerini ücretsiz olarak gezebilirsiniz.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.