Organize İşler 2 ne zaman vizyona girecek? Kıvanç Tatlıtuğ hangi karakterde

Organize İşler 2 ne zaman vizyona girecek? Kıvanç Tatlıtuğ hangi karakterde
İlk filmi ile milyonlarca kez izlenen Organize İşler'in ikincisi geliyor. Hem de Kıvanç Tatlıtuğ transferiyle birlikte! Senaristliği ve yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan'ın üstlendediği film ne zaman vizyona girecek? İşte detaylar...

Yayınlandığı dönemde en çok izlenen filmlerden biri olmayı başaran Organize İşler'in ikincisi sinema salonlarına gelmeye hazırlanıyor. Geri sayımın başladığı filmin ikinci serisi için sürekli olarak 'Organize İşler 2 ne zaman vizyona girecek?' sorusu soruluyor. Hayranlarının büyük bir sabırsızlıkla beklediği yapım için dev de bir transfer yapıldı. Yılmaz Erdoğan'ın güçlü bir kadro oluşturup iddialı giriş yapmak istediği 2019 yılında en büyük kozu Kıvanç Tatlıtuğ olacak. Sarı Saruhan ismi ile filmde yer alacak olan başarılı oyuncuyu sevenler de şimdiden projenin yayınlanacağı günü merak ediyor. Organize İşler 2'nin konusu nedir ve oyuncu kadrosu kimlerden oluşmaktadır?
 


Oyuncu kadrosunda kimler var?


Hem senaryosunu kaleme alıp hem de yönetmen koltuğuna oturacak usta oyuncu Yılmaz Erdoğan, Organize İşler 2 adlı sinema filmi projesi için; Ata Demirer, Kıvanç Tatlıtuğ, Cem Yılmaz, Demet Akbağ ve Şahan Gökbakar’la anlaşma sağladı. Öte yandan Organize İşler 2’nin, 4 Ocak 2019 tarihinde beyaz perdeye taşınacağının açıklaması gerçekleştirildi.


kıvanç tatlıtuğ organize işler 2
 

Sarı Saruhan ile Kıvanç sürprizi


Organize İşler 2 sinema projesinde, “Sarı Saruhan” adlı lakaba sahip olan Adanalı bıçkın bir delikanlı rolünü canlandıracak Kıvanç Tatlıtuğ sürprizi seyircileri karşıladı. Üstleneceği karakter için yepyeni imajıyla bambaşka bir hale dönüşen ve hayranlarını ise son derece şaşırtan Kıvanç Tatlıtuğ, Organize İşler 2’ye farklı bir soluk getirmeye hazırlanıyor. Öte yandan Kıvanç Tatlıtuğ, Yılmaz Erdoğan'ın sinema projesi Organize İşler 2 için saç modelini değiştirip bıyık bıraktı. Tüm bunların yanı sıra usta oyuncu Yılmaz Erdoğan da canlandıracağı çete lideri Asım Noyan rolü için kampa girerek, spor ve diyet yardımıyla toplamda 6 kilo verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.