Recep İvedik 6 ne zaman vizyona girecek? Recep İvedik 6 fragmanı izle

Recep İvedik 6 ne zaman vizyona girecek? Recep İvedik 6 fragmanı izle
Türk sinema tarihinin en çok izlenen serilerinden biri olan Recep İvedik yeniden izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Recep İvedik 6 fragmanı izleyenler adeta rekor kırdı. Peki Recep İvedik 6 ne zaman vizyona girecek? İşte detaylar...

Milyonların sinema salonlarına koşup izlediği ve sosyal medya mecralarının yanısıra video platformlarında da izlenme rekorları elde eden Recep İvedik bir kez daha vizyondaki yerini alacak. Serinin beşinci filminde Türkiye'yi olimpiyatlarda temsil eden Recep İvedik ve arkadaşları bu kez Afrika'da soluğu alacak. Çamaşırhane yapım şirketi tarafından yayınlanan Recep İvedik 6 filminin fragmanı haberimizde. Recep İvedik 6 ne zaman vizyona girecek? Detayları bu sayfada okuyabilirsiniz.
 


Recep İvedik 6 ne zaman vizyona girecek?

Şahan Gökbakar'ın yıllardır hayat verdiği Güngörenli, agresif, kompleksli ve perdelerini kaldırınca kedi gibi olan Recep İvedik'in altıncı filmi 8 Kasım'da sinema salonlarındaki yerini alacak.
 

recep ivedik 6


Recep İvedik 6 fragmanı izle

Başarılı yapımın serisindeki altıncı filmin fragmanı Youtube'dan yayınlandı. Recep bu kez Afrika'daki hayvanlarla karşılaşacak ve birbirinden komik anlar yaşayacak. Recep İvedik 6'nın fragmanını haberimizde izleyebilirsiniz.

recep ivedik 6


Rekor kırdı!

Ünlü oyuncu Şahan Gökbakar yeni filminin tanıtımını göz kırpma işareti ile paylaşırken fragman 5 milyondan fazla izlenme elde ederek rekor kırdı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.