Recep İvedik 6'nın şifreleri belli oluyor

Recep İvedik 6'nın şifreleri belli oluyor
Bir skeç kahramanından Türk sineması rekortmeni çıkaran Şahan Gökbakar, Recep İvedik'in altıncı filmine başladı. Peki Recep İvedik 6 ne zaman vizyona girecek? İşte detaylar...

En çok izlenen filmler sıralamasına adeta ambargo koyarak ilk 10 içerisinde 4 yapımla yer alan Şahan Gökbakar bu kez Recep İvedik 6 ile geliyor.

Yeni oluşturduğu karakter olan Kayhan ile piyasaya sürdüğü filminde aynı başarıyı yakalayamayan ünlü oyuncu Instagram hesabından sevenlerine müjdeyi verdi. Afişte yar alan detaylar da film hakkında fikir verecek cinsten.

Recep İvedik 6 ne zaman vizyona girecek? sorusunun cevabını sizlerle paylaşalım. Bir aksilik olmazsa Recep İvedik 6 2019 yılının şubat ayında vizyona girecek. Filmde Recep'in Afrika'daki maceralarının anlatılması bekleniyor. Afiş de bu yönde bir fiki izlenimi oluşmasına zemin hazırlıyor. Muhtemelen de Recep İvedik ıssız bir adada hayvanlara karşı mücadele verecek.

recep ivedik 6

Şahan Gökbakar'ın kardeşi Togan Gökbakar yönetmenliğinde çekilecek olan filmin senaryosunun tamamlandığı ve önümüzdeki aylarda çekimlerine başlanacağı belirtiliyor. WebTekno

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.