Sana Bir Sır Vereceğim

Sana Bir Sır Vereceğim
“ Sana Bir Sır Vereceğim” tiyatro oyununun galası Kats Sahne’de tiyatro ve televizyon dünyasının ünlü isimlerinin katılımıyla gerçekleşti. Nur Gürkan’ın ve Deniz Salman'ın oynadığı iki kişilik komedi dramda bir kadının evden çıkma çabası ile bir erkeğin iç dünyasından çıkma çabası anlatılıyor. Karakterlere güçlü performanslarıyla hayat veren Gürkan ve Salman gecede tiyatroseverler tarafından ayakta alkışlandı

Agorafobi hastası Serap Hanım hapis olduğu evinden çıkmak için doktorunun verdiği tavsiyeye kulak verir ve kendi şokunu kendi yaratması fikriyle kahramanını bulur. Peki hapis olduğu evden kahramanı nasıl bulacak ve kahramanı onu hapis olduğu evden kurtarabilecek mi? Oyun sonrası duygularını aldığımız Gürkan ve Salman, “Harika bir geceydi, bizi yalnız bırakmayan bütün dostlarımıza, sanatçı arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Sadece bizim değil bütün tiyatrolar zor dönemden geçiyoruz ve bu dönemde en çok biz sanatçılara görev düşüyor. O yüzden görev bizde, iş bizde. Bütün bu negatifliği sadece sanat dağıtabilir. Hepimizin yolu açık olsun. Bundan sonra oyunumuza misafirlerimizi bekliyoruz. Biz yapacağımızı yaptık. 2022 hepimize çok iyi gelsin, harika bir yıl olsun. Tiyatro yaşasın” açıklamasını yaptı.


Yazdığım gibi oynadılar

Oyunun yazarı Kaan Erkam ise yazdığı oyunları genellikle izlerken çok tedirgin olduğunu, bazen kendisinin yazdığı ile yönetmenin anladığının aynı olmadığını belirterek, “Fakat yönetmen Onur Şenay muhteşem bir reji yapmış ve oyuncular da tam benim yazdığım gibi oynamışlar. İzlerken heyecanlandım. Oyunları provalarda izlemiyorum. İzlerken çok keyif aldım. Eğer keyif almasaydım suratımı asardım” dedi. Erkam, son olarak “Hâlâ burada olmam keyifle izlediğimin kanıtı” diye konuştu.


sana bir sır vereceğim


SANA BİR SIR VERECEĞİM

Yazan : Kaan Erkam.
Yönetmen: Onur Şenay.
Oyuncular : Nur Gürkan & Deniz Salman.
Özgün müzik: Cengiz Orhonlu.
Dekor: Veysel Karaçayır.
Işık: Hasan Demir.
Reji asistanı: Tuna Altuna.
Sahne asistanı: Emir İnci.
sana bir sır vereceğim

sana bir sır vereceğim

sana bir sır vereceğim

sana bir sır vereceğim

sana bir sır vereceğim

sana bir sır vereceğim

sana bir sır vereceğim

sana bir sır vereceğim

sana bir sır vereceğim
 


DİLEK BOZKURT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.