Süper kahraman hikayesi sevenler için Arrow benzeri 3 dizi

Hepimizin bildiği üzere Marvel son derece başarılı bir sinematik evren yaratmıştır. Yine bildiğimiz üzere Marvel'a rakip olan DC Comics sinematik evren yaratmakta pek başarılı bir şirket değil. Fakat süper kahraman karakteri oluşturmak konusunda oldukça yetenekliler. En azından ben bu konuda oldukça başarılı olduklarını düşünüyorum. DC'nin süper kahraman yaratma başarısından bahsetmişken çizgi roman dünyasında hepimizin, en azından benim en çok sevdiğim karakterlerin başında gelen Green Arrow'u ve maceralarından bahsetmeden olmaz.

2012 yılından itibaren izleyici karşısına çıkan Arrow üzülerek söylüyorum ki 2020 yılında final yaptı. Dizi üç yıl önce final yapmasına rağmen benim gibi hayranları tarafından unutulmaz bir hal aldı. Bence Arrow dizisi benzersiz bir anlatıma sahipti. Eminim ki süper kahramanlara benim gibi hayranlık duyan diğer insanlarda benimle aynı fikirdedirler.

Peki, Arrow'un bize verdiği keyif ve mutluluğu verebilecek başka süper kahraman dizisi yok mu ? Tabi ki var. Arrow'a benzer eşsiz anlatıma sahip kişileri farklı dünyalara götüren birçok dizi bulunmakta. Sizde benim gibi heyecanlandıysanız hadi gelin Arrow benzeri bu dizileri beraber inceleyelim.

En iyi Arrow benzeri diziler

  • The Tick
  • Smallville
  • The Flash

The Tick

2016-2019 yılları arasında devam eden izleyiciyi bir süre ekranlara kitleyen dizilerden bir tanesi. Kafanızı nereye çevirseniz bir süper kahramanla ya da süper kötü ile karşılaşıyorsunuz çünkü hepsi gerçek. Böyle bir dünyada sıradan bir muhasebeci olmak ne kadar da üzücü değil mi ?

Smallville

Tüm dünyanın en sevdiği kahramanlardan bir olan Süpermen, yabancı bir gezegenden Dünya'ya gelen, tanrısal güçlere sahip bir uzaylı. Ancak Süpermen her zaman başarılı bir süper kahraman değildi ve hala saf olduğu zamanlar vardı. Burada Smallville dizisindeki süper kahramanımızın genç Clark Kent olduğu zamanlara geri dönüyoruz ve normal görünen bir gencin heyecanlı gelişimlerini izliyoruz. Bu dizide beni en çok etkileyen birazda olsa geçmişe dönmek olmuştu.

The Flash

Bir süper kahraman dizisi için alıştığımız sıradan bir hayatla başlayan bir karakter düşünün. Barry Allen, şehir polis karakolunda adli tıp laboratuvarı asistanı olarak çalışıyor. Bir gün üzerine bir şimşek çaktı ve ölümden döndü. İyileşip yataktan kalktığında yaşayan en hızlı adam olduğunu fark etti. O andan itibaren karakterimiz The Flash adında bir süper kahramana dönüştü. Kahraman olduktan sonra başına gelenler çok katmanlı bir hikayeye dönüşüyor. Bu dönüşüm beni etkilediği kadar eminim sizleri de etkileyecek izlemeden geçmeyin derim.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Beyza Pınar Arşivi