Ebru Gündeş düğün fotoğrafını paylaştı!

Ebru Gündeş düğün fotoğrafını paylaştı!
Dubai’de evlendiği ortaya çıkan ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, düğün fotoğrafını hayranlarıyla paylaştı. Gündeş’in düğün konvoyunun görüntüleri de sosyal medyada yayınlandı.

Magazin dünyası Ebru Gündeş’in şok evliliğini konuşuyor! Bir süredir iş insanı Murat Özdemir ile birlikte olduğu bilinen ünlü şarkıcının Birleşik Arap Emirlikleri’nin dünyaca ünlü turizm merkezi Dubai’de dünya evine girdiği ortaya çıktı.

Ebru Güneş, kişisel Instagram sayfasından düğün fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. Eşi ile düğününden bir kareyi paylaşan Gündeş fotoğrafa, “Mutluluğumuzu paylaşan herkese sonsuz teşekkürler” notunu düştü.

yt.png

Öte yandan Ebru Gündeş’in düğün fotoğrafının yayınlanmasından hemen önce, ünlü şarkıcının Dubai’deki nikahından önce gerçekleştirilen düğün konvoyunun görüntüleri de ortaya çıktı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde Ebru Gündeş’in üstü açık bir arabanın üzerinde kendisini görüntüleyenlere el salladığı görülüyor. Ayrıca Gündeş’in gelin alma töreninde de davullu zurnalı eğlence gerçekleştirildiği görüntülerde yer alıyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.