Hadise aşk orucunu bozdu, yeni aşkıyla sarmaş dolaş yakalandı

Hadise aşk orucunu bozdu, yeni aşkıyla sarmaş dolaş yakalandı
Şarkıcı Hadise, dün akşam bir mekanda yeni aşkı ile sarmaş dolaş görüntülendi. Görüntülerin yayılmasının ardından genç sevgiliye dair yeni detaylar ortaya çıktı.

Her yaptığı ve söyledikleriyle olay yaratan şarkıcı Hadise, geçtiğimiz yıl 6 aylık evliliğini noktalamış ve zorlu günler geçirmişti. Uzun zamandır özel hayatı ile ilgili demeç vermeyen Hadise'den dün akşam beklenmedik görüntüler gelince sosyal medya ve magazin gündeminde bir anda gündem oldu.

Hadise yeni aşkıyla görüntülendi

Hadise, dün akşam bir mekanda genç sevgilisiyle sarmaş dolaş görüntülendi. Görüntülerdeki sevgilinin ise iş dünyasında tanınan bir ailenin üyesi olduğu ortaya çıktı.

hadise.webp

Bir mekanda samimi olarak görüntülenen Hadise'nin yanındaki ismin Ayaydın şirketlerinin sahibi Yalçın Ayaydın'ın oğlu Mert Ayaydın olduğu belirtildi. Hadise ile görüntülenen Ayaydın ile ilgili de yaş detayı dikkatlerden kaçmadı.

İkilinin arasındaki yaş farkı oldukça konuşuldu

Güzel sanatçı Hadise ile görüntülenen Mert Ayaydın'ın arasındaki yaş farkı sosyal medyada oldukça konuşuldu. İkilinin arasında 10 yaş fark olduğu belirtildi. Hadise magazine düşen görüntülerin ardından sessizliğini korurken, görüntülendikten sonra ne söyleyeceği de merak konusu oldu.

hadise-yeni-askiyla-sarmas-dolas-goruntulendi-fxsg.webp

Mert Ayaydın kimdir?

Mert Ayaydın, İpekyol Yönetim Kurulu Başkanı ve Ayaydın şirketlerinin sahibi Yalçın Ayaydın'la eşi Tunay Ayaydın'ın oğludur. Üniversite eğitimini 2017 yılında Londra'da tamamladı. Mert Ayaydın 28 yaşındadır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.