Ebru Gündeş yeniden nikah masasına oturdu

Ebru Gündeş yeniden nikah masasına oturdu
Şarkıcı Ebru Gündeş, geçtiğimi günlerde sahnesinde aşkını ilan etmesiyle gündeme gelmişti. Bugün ise Dubai'de nikah masasına oturduğu iddia edildi.

Sesiyle herkesi kendine hayran bırakan usta şarkıcı Ebru Gündeş, 2021 yılında eski eşi ile yaşadığı boşanma sürecinin ardından yeniden aşkı buldu. Öyle ki geçtiğimiz günlerde çıktığı bir sahnede aşkını ilan etmesiyle gündeme bomba gibi düşmüştü.

Gündeş'in herkesten gizlediği sevgilisinin iş insanı Murat Özdemir olduğunun ortaya çıkmasının ardından magazin gündemine bugün düşen evlilik haberi ise yer yerinden oynadı.

Birçok magazin sitesi iddiaya göre Ebru Gündeş'in iş adamı sevgilisi Murat Özdemir ile evlendiği iddia edildi. Çiftin sürpriz yaparak bugün Dubai'deki Türk Başkonsolosluğu'nda nikahının kıyıldığı ve balayında oldukları belirtildi.

ebru-gundes-nikah-masasina-oturuyor-iste-merak-edilen-damat-adayi-1708356295-6819.webp

Ebru Gündeş'in Reza Sarraf ile olan evliliği 2021 yılında sona ermişti. Bu evliliğin bitmesi ve boşanma süreci de oldukça konuşulmuştu. Gündeş'in bu evlilikten Alara adında bir kızı bulunuyor.


Eski eşten olay yaratan paylaşım!

Ebru Gündeş'in 12 yaş küçük sevgili Murat Özdemir'in eski eşi, çıkan evlenme haberlerini ardından yaptığı paylaşımla sosyal medyada oldukça konuşuldu. Özdemir'in 2012 Best Model birincisi eski eşi Selin Kabaklı, "Ey Rabbim, benim gördüklerimi sende gördün. Duyduklarımı sen de duydun. Ben susup kenara çekiliyorum. Yol senin hiza senin, kul senin ceza senin" notuyla yaptığı zehir zemberek paylaşımı ise güne damga vurgu.

trebn-1709018416-8651.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.