Acun’un Ronaldinho’ya ödediği para belli oldu!

Acun’un Ronaldinho’ya ödediği para belli oldu!
Survivor All Star programına konuk olarak katılan dünyaca ünlü futbolcu Ronaldinho’nun yapımdan aldığı ücret açıklandı.

Geçtiğimiz hafta Survivor All Star yarışmasında Ronaldinho rüzgarı esmişti. Programa katılmak için çekimlerin yapıldığı Dominik Cumhuriyeti’ne giden ünlü sambacı yarışmacılarla ve Acun Ilıcalı ile ayak tenisi oynayıp maç yapmıştı. Reyting rekoru kıran bölümün ardından Brezilyalı futbolcunun Survivor’a katılmak için para alıp almadığı da merak konusu olmuştu. Merak edilen sorunun cevabı Brezilya basınından geldi.

Brezilya’da basın mensupları Ronaldinho’nun Survivor All Star programına katılmasını manşetlere taşıdı. Ünlü futbolcunun programda yeteneklerini sergilediğinden bahseden yerel basın, Ronaldinho’nun sadece Brezilya’da değil tüm dünyada sevilen bir figür olduğunu da belirtti.

acun-ilicali-ronaldinho-icin-kesenin-agzini-16888106-4383-amp.jpg

Ronaldinho’nun Survivor’da sergilediği performansın yanı sıra Brezilya basını futbolcunun Acun Medya’dan aldığı ücreti de sorguladı. Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu programa katılan Brezilyalının 150 bin dolar karşılığında hünerlerini sergilemeyi kabul ettiği iddia edildi.

Brezilya basının iddiası kısa sürede Türkiye’deki Survivor All Star tutkunlarının da dikkatini çekerek sosyal medyada ilgi gördü.

Ronaldinho’nun Survivor’a katılmak için aldığı ücrete ilişkin henüz Acun Medya’dan resmi bir açıklama yapılmadı.

acun-ilicali-ronaldinho-icin-kesenin-agzini-16888106-1531-m.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.