Gizem Karaca: 'Bu ışıltılı hayatı ben seçtim!'

Gizem Karaca: 'Bu ışıltılı hayatı ben seçtim!'
Oyuncu Gizem Karaca, bir yaşam dergisinin Ekim sayısına kapak oldu. Karaca'nın pozları çok beğenildi.

Güzel oyuncu Gizem Karaca, bir stil ve yaşam dergisinin Ekim ayına kapak oldu. Çekimden kareleri paylaşan Karaca takipçileri tarafından beğeniyle karşılandı.

Şuan neler yaptığı, hedefleri hakkında konuşan Gizem Karaca çarpıcı açıklamalar yaptı.

Gizem Karaca hayatıyla ilgili şu sözleri paylaştı: "Şimdilerde mental olarak çok daha büyümüş ve olgun bir Gizem var karşınızda. Çok daha ne istediğini bilen ve istemekten korkmayan."

"Başka bir iş yapabileceğimi asla hayal etmedim. Hep filmlere ve oyunculara hayranlık duyardım. Kaderim beni kamera karşısına attı. Çok şükür çok sevdiğim bir işi yapıyorum. Şimdi yeni yaşımda yeni bir yanımı keşfettim ve kamera arkasına geçmeye başladım."

"Cilt tipim karma, bu yüzden daha yeni doğru ürünlerimi buldum desem yanlış olmaz. 30 yaşımda ilk defa cilt bakımına önem vermeye başladım. Bol bol nemli tutmam gerekiyor."

"Türkiye dışına çıkmak istiyorum biraz. Yaptığım projeler orada yayınlanıyor ama benim demek istediğim yetindiğim şey bu değil. Ben baya yabancı oyuncularla, yabancı dilimi kullanabileceğim bir alan, güzel bir proje istiyorum. İstiyorum!" diyerek geleceğe yönelik hedeflerinden bahsetti.

"Biraz komik oluyor ama bana çok keyif veriyor. Mesela bir markete girdiğimde kasiyere gülümsediğimde veya yolda bana doğru yürüyen suratı beş karış biri gördüğümde ona da gülümsediğim an biraz afallayabiliyor tabii. Biz o kadar alışmışız ki yüzümüz buruşuk gezmeye, kim bana gülümsüyor diye şaşırabiliyoruz. Gülümsemek çok bulaşıcı. Deneyin bir gün, çok tatlı görüntüler çıkıyor ortaya." sözleriyle yüksek enerjisini dile getirdi.

Bu ışıltılı hayatı ben seçtim!

Hayat felsefesinin "Bu ışıltılı hayatı ben seçtim!" olduğunu ekledi.

Gizem Karaca'nın çok beğenilen pozları...

image00014-1-scaled-1-853x1280-1.jpg

image00002-3-scaled-1-854x1280.jpg

image00017-1-853x1280.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Fadime Dilek Kantoğlu Keklikçi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.