Icardi ile Wanda Nara yolun sonuna geldi

Icardi ile Wanda Nara yolun sonuna geldi
Magazin dünyasının gündeminden düşmeyen Icardi ile Wanda Nara boşanma kararı aldı

BOŞANMA EVRAKLARINI İMZALADIK

Boşanma evraklarını imzaladıklarını söyleyen Wanda Nara, "Boşanma evraklarını imzaladık. Aslında Icardi istemiyordu. İkimiz için de çok zor bir karardı. Çünkü Icardi'yi hala çok seviyorum. Ancak evliliğimiz yolunda gitmiyordu." dedi.

ICARDI İŞE DÖNMEMİ İSTEMİYORDU

Icardi'nin işe dönmesini istemediğini belirten Nara, "Kendimi hep çocuklarıma adadım. Onları büyüttüm, yetiştirdim. Geçtiğimiz günlerde Icardi'ye işe dönmek istediğimi söylemiştim. TV'yi seviyorum. Arjantin'de sunuculuk için bana çok teklif geliyordu. Icardi işe dönmemi istemiyordu." ifadelerini kullandı.

ÇOCUKLARIMI İHMAL ETMEM

Çalışıyor olsada çocuklarını ihmal etmeyeceğini söyleyen Nara, "Çalışıyor olmam, çocuklarımı ihmal edeceğim anlamına gelmiyor. Ayrıca Icardi antrenmanların ardından eve geliyor. Sonuçta o da çocuklarla ilgilenebilir değil mi? Benim için bağımsızlık, özgürlüğe giden yoldur." dedi.

PES ETMEYECEĞİM

İcardi'nin barışmak istediğini söyleyen Wanda Nara, "Icardi beni her defasında kazanmaya çalıştı. Geçenlerde bir araba dolusu çiçekle havaalanına geldi. Yemeğe çıkardı ve "Pes etmeyeceğim." dedi. Ancak biliyorum ki, tekrar bir araya gelirsek ve iki ay sonra iş teklifinden bahsedersem başa döneceğiz." ifadelerini kullandı.

HER ŞEYE KENDİ KARAR VERDİ

Icardi'nin kariyeri boyunca hep kendi karar verdiğini belirten Nara, "Icardi'yi ben hiçbir zaman yönlendirmedim. Kariyeri boyunca her şeye kendisi karar verdi. Ben menajeri olarak, onun isteklerini kağıda döktüm. Ancak futbol gibi erkeklerin egemen olduğu bir dünyada kadınları suçlamak daha kolay öyle değil mi?" ifadelerinde bulundu.

Öte yandan Galatasaray'ın golcüsü Mauro Icardi ise konuya dair bir açıklama yapmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.