Kylie Jenner ve Timothee Chalamet aşkı tescillendi!

Kylie Jenner ve Timothee Chalamet aşkı tescillendi!
Genç oyuncu Timothee Chalemet ile ünlü yıldız Kylie Jenner’ın ilişki yaşadığı kesinleşti. Çiçeği burnunda çift gizli gizli buluşuyor.

Fatma Müge Yücetürk - Kardashian ailesinin en ünlü simalarından olan Kylie Jenner, dünyanın en genç milyarder olan kadınlarından biri olarak biliniyor. 27 yaşındaki genç oyuncu Timothee Chalemet ise son yıllarda yıldızı parlayan ödüllü aktörlerden biri olarak dikkat çekiyor. Kimsenin bir arada düşünemediği bu ikili büyük aşk yaşıyor!

25 yaşında ve 2 çocuk annesi olan Kylie Jenner ile Timoothee Chalemet’in aşk iddiası geçtiğimiz günlerde Amerikan basınında yer almıştı. İkilinin geçtiğimiz günlerde bir restoranda birlikte yemek yediği öğrenildi. Siyah arabaları restoranın önünde görüntülenen ikili gözlerden uzak yerlerde buluşmayı tercih ediyor.

Jenner ile Chalemet ilk olarak Paris Moda Haftası’nda sohbet ederken görüntülenmişti. Kylie Jenner bir süre önce iki çocuğunun babası olan ünlü rapçi Travis Scott ile ayrıldıklarını açıklamıştı.

İkilinin birlikte olduğunun duyulmasının ardından çiftin hayranları şaşkınlıklarını gizleyemedi. Çiçeği burnunda çiftin birbiri için uygun olmadığı düşünenler sosyal medya hesaplarından ilginç yorumlarda bulundu. Bakalım bu iki ünlü yıldızın ilişkisi ne kadar sürecek? Taraflar ilişkilerini ne zaman göz önünde yaşamaya başlayacak?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.