Meltem Cumbul ekranlara dönüyor!

Meltem Cumbul ekranlara dönüyor!
Bir süredir film ve dizi projelerinde yer almayan ünlü oyuncu Meltem Cumbul ekran orucunu bozuyor.

Mahsun Kırmızıgül’ün iddialı dizi projesindeki sürpriz isim ortaya çıktı! Bir süredir Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan Meltem Cumbul’un Kırmızıgül’ün yeni projesi “Güzel Atlar Diyarı”nda rol alacağı öğrenildi.

Yılan Hikayesi, Gönül Yarası ve Gurbet Kadını gibi iz bırakan projeleri ile akıllarda yer eden Meltem Cumbul’un setlere dönüş haberi hayranlarının heyecanlandırdı.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Meltem Cumbul, Mahsun Kırmızıgül’ün yeni ve iddialı dizisi “Güzel Atlar Diyarı (GAD” için ABD’den Türkiye’ye geldi. Dizinin kadrosuna katılan Cumbul’un proje için İstanbul’da olduğu öğrenildi.

Meltem Cumbul son olarak 2021 yılında Fox TV’de yayınlanan ve Binnur Kaya’nın başrolünde yer aldığı Kırmızı Oda dizisinde Pembe karakterine hayat vermişti.

Güzel Atlar Diyarı hangi kanalda yayınlanacak?

Mahsun Kırmızıgül’ün Güzel Atlar Diyarı adlı dizisinin Kanal D ekranlarında yayınlanması bekleniyor. Dizide Meltem Cumbul ile birlikte Halil Ergün’ün de rol alacağı biliniyor.

Boyut Film prodüksiyonu ile hayata geçen dizinin ortak yapımcılığını Fatih Aksoy üstleniyor. Kapadokya, Diyarbakır, Karadeniz ve İstanbul’da çekimleri gerçekleştirilecek Güzel Atlar Diyarı adlı dizinin ilk bölümlerinin yönetmenliği Mahsun Kırmızıgül yapacak.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.