Mine Tugay havuz başında mayolu pozlarını paylaştı, kalça dövmesiyle Instagram’ı salladı!

Mine Tugay havuz başında mayolu pozlarını paylaştı, kalça dövmesiyle Instagram’ı salladı!
Türkiye’nin en ünlü ve en güzel oyuncuları arasında gösterilen Mine Tugay, bir kez daha Instagram pozları ile adından söz ettirmeyi başardı. Dekolteli ve iddialı paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu bu kez de mayolu pozlarını paylaştı.

Türkiye’de birçok dizi ve filmde rol almış olan ünlü ve güzel oyuncu Mine Tugay, kariyerinde attığı adımların yanı sıra son yıllarda sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla sık sık adından söz ettiriyor. Güzel oyuncu paylaştığı iddialı ve cesur pozları ile adından söz ettirmeye devam ederken, bu paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Ünlü oyuncu Mine Tugay, bu kez de sosyal medya hesabından mayolu pozlarını paylaştı ve kalça dövmesi ile dikkatleri çekti.

Daha önce kariyerinde birçok projede yer almış olan 45 yaşındaki güzel oyuncu Mine Tugay, özellikle de Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinde canlandırdığı “Suna” karakteri ile geniş kitlelere ulaşmıştı. Ardından Medcezir dizisinde canlandırdığı “Ender Kaya Serez” karakteri ile kariyerinde sıçrama yaşayan Mine Tugay, son olarak ise Netflix yapımı olan Merve Kült projesinde canlandırdığı “Leyla” karakteri ile sevenlerinin karşısına çıktı. Ünlü oyuncu, paylaştığı mayolu pozlarıyla Instagram’ı bir kez daha salladı. İşte detaylar…

İDDİALI POZLARINA BİR YENİSİ DAHA EKLENDİ

Oyunculuk kariyerine 1998 yılında adım atan ünlü ve güzel oyuncu Mine Tugay, daha sonra birçok dizi ve filmde rol aldı. Gülbeyaz, Aliye, Aynadaki Düşman, Kapalıçarşı, Şen Yuva, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, 5’er Beşer, Yalan Dünya, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Medcezir, Paramparça, Zalim İstanbul ve Gülümse Kaderine dizileri ile adından söz ettiren Mine Tugay, sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkatleri çekmeye devam ediyor.

HAVUZ BAŞINDA MAYOLU POZLARINI PAYLAŞTI

45 yaşındaki ünlü ve güzel oyuncu Mine Tugay, sosyal medyayı oldukça aktif kullanıyor. Yaptığı paylaşımlarla sık sık adından söz ettiren Mine Tugay, özellikle de iddialı pozlarıyla gündeme geliyor. Dekolteli ve iddialı pozlarına bir yenisini daha ekleyen güzel oyuncu, bu kez de havuz başında mayolu pozunu paylaşarak gündeme geldi. Mine Tugay’ın kalça dövmesi ise dikkatleri çekti.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.