Rapçilerin “arabesk” kavgası! Ben Fero ile Uzi birbirine girdi!

Rapçilerin “arabesk” kavgası! Ben Fero ile Uzi birbirine girdi!
Rap müziğin iki sevilen ismi sosyal medya üzerinden “arabesk” tartışması yaşadı. Uzi, Ben Fero’nun paylaşımına sert tepki gösterdi.

Cansev Temuçin - Rapçilerin tartışmalarına bir yenisi daha eklendi. Bir süredir eski popülaritesini yakalayamayan Ben Fero’nun paylaşımına ünlü rapçiden yanıt geldi.

Arabesk göndermesine sert yanıt

Bir dönem geniş kitlelere hitap eden ve “Demet Akalın” isimli şarkısı ile geniş kitlelere ulaşan rap şarkıcısı Ben Fero’dan yeni rapçilere “arabesk” göndermesi geldi. Kişisel Instagram hikayelerinde Spotify’ın en çok dinlenen şarkılarının listesinin görüntüsünü paylaşan Ben Fero mesajına sert sözler de ekledi. Ben Fero paylaşımında “Konuştular durdular, sonra tıpış tıpış arabesklerine, poplarına döndüler” ifadelerine yer verdi.

uzi.png

Ağır cevap geldi

Ben Fero’nun paylaşımında şarkısı Caney’in de geçen Uzi’den ise jet yanıt geldi. Sosyal medya hesabından Ben Fero’nun paylaşımını yayınlayan Uzi, ünlü rapçiye sert sözlerle yüklendi. “Bir aralar saygılıyım ayaklarıyla ekmek yerdi, şimdi evin asi çocuğuyum moduyla piyasada kalmaya çalışıyor. Bizdeki katalog ve çeşitlilik sende olabilir mi? Git sınav mınav çek reis bitti senin muhabbet artık” sözleriyle Ben Fero’nun paylaşımına yanıt verdi. Uzi ilerleyen dakikalarda görüntülü bir hikaye de paylaşarak Ben Fero’nun paylaşımında adı geçen Caney parçasının arabesk bir proje olduğunu ifade eden açıklamalar yaptı.

Tartışma devam edecek mi?

İkilinin tartışmasının nasıl sonuçlanacağı ve Ben Fero’nun açıklamalarına başka rap şarkıcılarının yanıt verip vermeyeceği merak konusu oluyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.