Yılmaz Erdoğan'la aşk iddialarına Cansu Taşkın'dan jet yanıt!

Yılmaz Erdoğan'la aşk iddialarına Cansu Taşkın'dan jet yanıt!
Yönetmen ve oyuncu Yılmaz Erdoğan ile arasında aşk iddialarıyla gündeme gelen sosyal medya fenomeni Cansu Taşkın ilk kez konuştu.

Geçtiğimiz günlerde İnci Taneleri'nin Azem'i Yılmaz Erdoğan'la adı aşk haberlerine karışan fenomen Cansu Taşkın katıldığı bir programda bomba açıklamalarda bulundu.

Yönetmen ve oyuncu Yılmaz Erdoğan ile fenomen Cansu Taşkın ile ilgili geçtiğimiz günlerde 2 yıldır aşk yaşadıkları gündeme gelmiş ve iki tarafında sessiz kalmasıyla gerçek bir türlü öğrenilememişti. Taşkın, Youtube kanalındaki bir programa katılarak hakkında çıkan haberlerle ilgili ilk kez konuşarak herkesi şaşırtmayı başardı.


"Haberler doğru"

Katıldığı programda Yılmaz Erdoğan'la aşk yaşadıklarına dair yönetilen soruya yanıt veren Cansu Taşkın, "evet, haberler doğru" dedi. Açıklamalarının devamında ise özel hayatını sosyal medyada ön planda tutmadığına dikkat çekerek " Biz sonuçta kötü bir şey yapmadık, bu çok normal değil mi?" demekle yetindi.

bomba-ask-itirafi-yilmaz-erdogan-ile-cansu-taskin-2-yildir-birlikte-7518.jpg


Aralarında 25 yaş fark var

Cansu Taşkın, ünlü yönetmen Yılmaz Erdoğan'la aşkını ilan edince sosyal medya başta olmak üzere magazin sitelerinde de ikilinin birlikteliği oldukça konuşuldu. Bu sezon İnci Taneleri'ndeki performansı ile oldukça konuşulan Erdoğan'ın, özel hayatının da oldukça merak edilmesiyle birlikte Cansu Taşkın, konuyla alakalı konuşmak istemediğini ve "Benim için çok değerli bir insan" diyerek aşk haberlerine son noktayı koymuş oldu.

Açıklamalar sonrası gözler Cansu Taşkın ve Yılmaz Erdoğan'a çevrilirken, ikilinin arasındaki yaş farkının 25 olduğu ortaya çıktı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.