Aleyna Tilki ve Serel Yereli sezonu İstanbul Boğazı'nda açarken panik dolu anlar yaşadı

Aleyna Tilki ve Serel Yereli sezonu İstanbul Boğazı'nda açarken panik dolu anlar yaşadı
Aleyna Tilki ve meslektaş arkadaşı Serel Yereli yaz sezonunu İstanbul Boğazı'nda açıp kendilerini serin sulara attılar fakat hiç beklemedikleri anda tehlikeli anlar yaşadılar.

Son günlerde iki yakın arkadaş olan Aleyna Tilki ve Serel Yereli yaz sezonunu İstanbul'da açtı. İki genç yetenek İstanbul Boğazı'nın serin sularını kendilerini atarken bir yandan panik dolu anlar yaşandı.

Uzun süredir Londra'da yaşayan şarkıcı ve oyuncu Serel Yereli, temelli olarak İstanbul'a dönme kararı almıştı. Sevilen oyuncu meslektaşı Aleyna Tilki ile birlikte yaz sezonunu açmak için İstanbul Boğazı'nı seçti.

İstanbul Boğazı'nda akıntı paniği yaşadılar

Tilki ve Yereli boğazın serin sularına kendilerini bırakırken akıntıyı hesaba katamadı ve çığlık çığlığa tekneye geçebilmek için bir süre mücadele etmek zorunda kaldı.

sjldvvx-puk-zpdeyulzgq.webp

İstanbul Boğazı'nda akıntının fazla olması Aleyna Tilki ve Serel Yereli'yi korkuturken hızla teknelerine binip rahat bir nefes aldılar.

00ii6fcoluernltxw1yzyg.webp

Yaşanan o anları kayıt altına alan başka bir arkadaşları görüntüleri kaydettikten sonra Serel Yereli sosyal medya hesabı üzerinden "Boğazda yaz sezonunu açtık" notunu düşerek paylaşım yapmayı ihmal etmedi.

Yereli yaşadıkları o anları ayrıca "Boğaz'ın güvenli ve deniz analarının zararsız olduğu bölgede yüzdükleri" ifade etti.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.