Kendini buz gibi sulara bıraktı... Görenlerin içi titredi

Kendini buz gibi sulara bıraktı... Görenlerin içi titredi
Oyuncu ve sosyal medya fenomeni Pelin Akil Finlandiya tatilinde yaşadığı buz gibi deneyimi İnstagram hesabından paylaştı.

Ünlü oyuncu Pelin Akil, kendisi gibi oyuncu eşi Anıl Altan ve ikiz kızları ile birlikte çıktığı Finlandiya tatilinde kendini buz gibi sulara bıraktı. Yaşadığı deneyimi İnstagram hesabından paylaşan Pelin Akil'in soğuğa aldırmadan şok havuzuna girdiği anlara takipçilerinden "izlerken zatürre olduk" gibi komik yorumlar geldi.

Güzel oyuncudan sonra eşi Anıl Altan'ın da buz gibi göle girdiği anlarda çoraplarını ayağından çıkarmadığı dikkat çekiyor. Bir sosyal medya kullanıcısından "Ayakları üşümesin diye mi çorap giymiş ????" şeklinde bir yorum alan bu videoya eşil Pelin Akil'den de benzer bir yorum geldi.

ekran-resmi-2024-04-03-11-00-52.png

Pelin Akil ve ailesinin sıcacık görüntüleri takipçileri tarafından ilgi topluyor. Pelin Akil ve Anıl Altan çiftinin Alin ve Lina isminde ikiz çocukları bulunuyor. Çiftin her hafta kendi yaşamlarından kesitler paylaştığı eğlenceli bir Youtube kanalı var. Bu Youtube kanalında son olarak seyahat hakkında içerikler öne çıkıyor.


s-c1e21bcd84117a1b99d9427cadfb148c0f6051dc.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.