Kurtuluş Kuş'tan üzen haber geldi! Mutluluğu yarım kaldı

Kurtuluş Kuş'tan üzen haber geldi! Mutluluğu yarım kaldı
Son yıllarda çıkardığı şarkılarla popüler olan şarkıcı Kurtuluş Kuş'tan üzen haber geldi.

Burak Bulut ile iyi bir ikili olan Kurtuluş Kuş, müzik sektöründe son yıllarda konuşulan yeni isimler arasında yerini alıyor. Kuş, geçtiğimiz aylarda Ankara'da 10 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Nezaket Şimşek ile dünya evine girmişti.

Önceki haftalarda Kurtuluş Kuş sevdikleri ve eşi ile birlikte doğum gününü kutladığı gecede eşinin yaptığı sürprizle baba olacağını öğrenmiş ve sevincini sosyal medya hesabı üzerinden paylaşmıştı.

Kurtuluş Kuş'tan acı haber geldi

Sevilen şarkıcı Kurtuluş Kuş, katıldığı bir televizyon programında sevenlerine üzücü haberi verdi. Kuş, eşi ile birlikte bebeklerini öğrendikleri anları hatırlamak için fotoğraf çekimi yaptıklarını ve çekimin sonrasındaki günde doktor kontrolüne gittikleri söyledi. Ardından kontrol günü bebeğin kalbinin durduğunu öğrendiklerini ifade etti.

301972.webp

Kuş o anları ise şu sözlerle dile getirdi; "Eşimle ne güzel fotoğraflar çektik ya... Başımıza talihsiz bir olay geldi. İşte tam bir gün sonra hastaneye gidip bebeğin kalp atışını dinleyecektik. Her şeyde bir hayır varmış eşim düşük yaptı. Bir hafta on gün falan oldu işte büyük ihtimalle. Her şeyin hayırlısı." dedi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.