Halis Ağa ve Ferit'ten düğün paylaşımı "Kral ve ben"

Halis Ağa ve Ferit'ten düğün paylaşımı "Kral ve ben"
Cuma akşamlarının ilgiyle izlenen dizisi Yalı Çapkını'nda bu akşam izleyicisini kasıp kavuracak yeni bölümle ilgili görüntüler paylaşıldı.

Cuma akşamlarının sevilen fenomen dizisi Yalı Çapkını'nda bu akşam merakla beklenen düğün sahnesinden ilk görüntüler geldi. Dizinin başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Diren Polatoğulları, Buse Buçe Kahraman, Öznur Serçeler, Gülçin Şantırcıoğlu ve Taro Emir Tekin'in yer aldığı Yalı Çapkını'nda izleyicisini ekrana kilitleyecek anlar yaşanacak.

yali-capkini-64-3bl6.webp


Dizide Ferit karakterine hayat veren oyuncu Mert Ramazan Demir, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla dizide dedesini canlandıran Çetin Tekindor ile birlikte yaptığı paylaşım çok konuşuldu. Bu akşam yayınlanacak 64. bölümden kare paylaşan Demir, düğün konvoyunu ve Halis Ağa ile Ferit'in düğün arabasındaki hallerini paylaştı. Mert Ramazan Demir çektiği o fotoğrafın altına "Kral ve ben" notunu eklemeyi de ihmal etmedi.

gj1zsifxqaayl27.jpeg

Halis Ağa ve Hatice'nin aşkı yarım mı kalacak?

O görüntünün ardından sosyal medyada en çok konuşulan görüntü olurken, iddialara göre dizinin bu akşam yayınlanacak olan Hatice ve Halis'in düğününün kötü sürprizle biteceği ileri sürüldü. İddiaların hızla yayılmasıyla Halis Ağa karakterine hayat veren Çetin Tekindor günün en çok konuşulan ismi oldu.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.